🌾Metaxa 5 Stars 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Metaxa 5 Stars 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den fængslende blanding af Metaxa 5 Stars, en unik græsk spiritus, der bringer en eksplosion af solmodne middelhavssmage til din gane. Denne enestående blanding er en fryd for sanserne med antydninger af ristet egetræ, tørret frugt og aromatiske krydderurter. Den er lagret i fem år på egetræsfade og er blød, fyldig og perfekt afbalanceret. Uanset om du er en garvet kender eller en temperamentsfuld nybegynder, er Metaxa 5 Stars et must. Drik den ren, på is eller i en cocktail for at få et uforglemmeligt smagseventyr. Nyd essensen af Grækenland i hver eneste dråbe!

19,59 €

19,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Metaxa Five Stars, en førsteklasses græsk spiritus, der er en klasse over de andre. Denne udsøgte blanding har en rig aroma og en glat, blød smag, der er perfekt til både at nippe til og blande. Dette er ikke din typiske spiritus; det er en oplevelse.

Metaxa Five Stars er fremstillet af en unik blanding af gamle druedestillater og aromatiske Muscat-vine fra de ægæiske øer. Hvad er resultatet? En harmonisk balance af frugtagtige, krydrede og egetræsagtige noter, der helt sikkert vil betage din gane.

Ved første slurk vil du smage den varme, fyldige smag af modne ferskner og abrikoser, perfekt suppleret af det subtile strejf af ristet egetræ. Derefter vil du opdage de søde undertoner af tørret frugt og honning, der giver en kompleks, men afbalanceret finish.

Men denne spiritus handler ikke kun om smag. Den dybe ravfarve og fløjlsbløde tekstur gør den endnu mere attraktiv og gør hver tår til en sanselig nydelse. Og den smukt designede flaske? Den er et kunstværk i sig selv, hvilket gør Metaxa Five Stars til en fantastisk tilføjelse til din samling eller en betænksom gave til kenderen i dit liv.

Så uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare slappe af efter en lang dag, så gør den mindeværdig med Metaxa Five Stars. Det er mere end en spiritus; det er et vidnesbyrd om den fine destillationskunst.

Nyd Metaxa Five Stars ren, med is eller i din yndlingscocktail. Uanset hvordan du vælger at nyde den, er én ting sikkert: Det er en smagsrejse, du sent vil glemme. Oplev det ekstraordinære. Oplev Metaxa Five Stars.
Produktinformation
Metaxa
Ny
chat Anmeldelser (0)