🌾Metaxa 12 Stars 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Metaxa 12 Stars 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smidighed i Metaxa Stars! Denne overlegne græske spiritus er fremstillet med kærlighed og præcision og byder på en fortryllende fusion af frugtagtig og krydret smag. Hver slurk af Metaxa Stars leverer en unik symfoni af moden frugtkarakter med et strejf af eg og mørk kakao. Perfekt til de hyggelige aftener eller festlige skåle, det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Dyk ned i magien i Metaxa Stars, og lad den tage dig med på en sanselig rejse som ingen anden. Det er mere end bare en spiritus, det er et livsstilsvalg. Slip din sofistikerede side løs med Metaxa Stars i dag!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en smag af Grækenland med Metaxa Stars! Denne førsteklasses spiritus er en blanding af lagrede vindestillater og aromatiske Muscat-vine fra de ægæiske øer. Hver slurk tager dig med på en rejse til det solbeskinnede Middelhav og byder på en symfoni af frugt- og blomsternoter i ganen.

Metaxa Stars er ikke bare en almindelig spiritus. Det er en harmonisk blanding, der er lagret i tolv år for at fremhæve dens unikke, glatte og fløjlsagtige smag. Spiritussen lokker dig ind med sin strålende ravfarve og betager dig derefter med sin komplekse, honninglignende sødme og subtile antydninger af ristet eg. Hver flaske er et vidnesbyrd om det omhyggelige håndværk og den ekspertise, der ligger i at skabe denne enestående græske spiritus.

Men Metaxa Stars handler ikke kun om smagen. Det elegante flaskedesign tilføjer et strejf af raffinement til din hjemmebar eller spiritussamling. Og så er det en fantastisk gave til spirituskenderen i dit liv.

Uanset om du er fan af spiritus eller bare leder efter en unik drikkeoplevelse, er Metaxa Stars et must. Nyd den ren, på is eller i en udsøgt cocktail. Det er en livlig rejse til Grækenland, direkte i dit glas. Så hvorfor vente? Begiv dig ud på dit smagseventyr med Metaxa Stars i dag!
Produktinformation
Metaxa
Ny
chat Anmeldelser (0)