🌾Ararat Akhtamar 10 Years Old 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ararat Akhtamar 10 Years Old 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Ararat Akhtamar, en unik armensk brandy, der er blevet lagret til perfektion i et årti. Denne elegante spiritus fremviser en fusion af rige smagsprofiler, fra frugtagtig til krydret, hvilket gør den til et must-have for brandy-aficionados. Den lokkende aroma og glatte finish vil transportere dine sanser direkte til hjertet af Armenien. Leveret i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Nyd det sofistikerede ved Ararat Akhtamar - en tidløs klassiker, der aldrig skuffer.

37,29 €

37,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Ararat Akhtamar, en førsteklasses lagret armensk brandy. Smukt præsenteret i en unik gaveæske er det mere end bare en drink, det er en oplevelse. Med en rig historie, der strækker sig et årti tilbage, er denne raffinerede brandy destilleret af de fineste lokale druer og lagret i ti år for at opnå en perfekt balance mellem smag og aroma.

Med en volumen på 40% giver hver slurk af Ararat Akhtamar en varm, luksuriøs fornemmelse, hvilket gør den perfekt til særlige lejligheder eller som en stilfuld gave. Dens karakteristiske smagsprofil afslører noter af tørret frugt, vanilje og egetræ, indhyllet i en fløjlsblød tekstur. Finishen er langvarig og efterlader en dejlig og mindeværdig eftersmag.

Når du vælger Ararat Akhtamar, køber du ikke bare brandy - du omfavner et stykke armensk kulturarv. Så uanset om du er brandy-kender eller leder efter den perfekte gave til en, du holder af, er Ararat Akhtamar i sin fantastiske gaveæske et valg, du ikke vil fortryde.

Tag en flaske, skænk dig selv et glas, og lad Ararat Akhtamar tage dig med på en rejse i smag og tradition. Husk, at dette ikke bare er en drink, det er en begivenhed i sig selv. Skål for gode tider og god brandy!
Produktinformation
Ararat
Ny
chat Anmeldelser (0)