🌾ILIOS Sektkelch Nr. 4 geeicht 0,1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Sektkelch Nr. 4 geeicht 0,1l

1.40 kg
Tilføj et strejf af elegance til dine fester med vores ILIOS Sektkelch! Denne udsøgte champagnefløjte er ikke bare et glas, men et statement af raffinement. Det slanke design ligger godt i hånden og sikrer, at hver slurk af dine yndlingsbobler bliver en dejlig oplevelse. ILIOS Sektkelch er fremstillet til perfektion og lover lang holdbarhed, hvilket gør det til et vigtigt element i din glassamling. Så hvorfor vente? Hæv en skål med ILIOS Sektkelch og fejr livets dyrebare øjeblikke med stil.

9,19 €

9,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer ILIOS Sektkelch! Denne førsteklasses champagnefløjte er et absolut must-have til alle dine festlige behov. Det er udformet med den største præcision og elegance og tilføjer et ekstra strejf af raffinement til enhver begivenhed.

Dette ILIOS Sektkelch er ikke bare et almindeligt champagneglas. Det er professionelt kalibreret til at rumme en perfekt portion på 100 ml, hvilket gør det til et ideelt valg til at smage på eller servere bobler til fester, bryllupper eller bare en stille aften. Det betyder, at du får den helt rigtige mængde af din yndlingschampagne, prosecco eller mousserende vin, hvilket sikrer en afbalanceret smag og aroma.

ILIOS Sektkelch er lavet af holdbart glas af høj kvalitet og er designet til at holde. Den lange stilk giver et behageligt greb og forhindrer varmeoverførsel fra din hånd til din drink, så dine bobler holdes afkølet længere. Den elegant udvidede læbe giver et strejf af klasse, samtidig med at den fremmer en jævn slurk og forbedrer den samlede drikkeoplevelse.

Men ILIOS Sektkelch handler ikke kun om funktionalitet - den handler også om æstetik. Det slanke, klare design er tidløst og passer problemfrit ind i enhver borddækning eller samling af barudstyr. Uanset om du er en ivrig champagnekender eller bare nyder et glas bobler i ny og næ, vil dette champagneglas helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af elegance til dine fester med ILIOS Sektkelch. For enhver skål fortjener det perfekte glas.
Produktinformation
Ilios
Ny
chat Anmeldelser (0)