🌾ILIOS Quetsch-Flasche mundgeblasen 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Quetsch-Flasche mundgeblasen 1l

1.40 kg
Oplev den håndlavede elegance i ILIOS Quetsch-Flasche. Hver flaske er mundblæst og er et unikt stykke funktionel kunst til dit hjem. Denne flaske er ideel til opbevaring og servering af dine yndlingsdrikke og tilføjer et strejf af raffinement til ethvert miljø. Med sine glatte linjer og karakteristiske form er ILIOS Quetsch-Flasche mere end bare en flaske, det er et stilfuldt statement. Pryd dit køkken eller spisebord med dette fantastiske stykke. Servér ikke bare drinks, servér dem med stil med ILIOS.

33,79 €

33,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev charmen ved det håndlavede med ILIOS Quetsch-Flasche Mundgeblasen. Denne smukt udformede, mundblæste flaske er et fantastisk eksempel på traditionelle glasfremstillingsteknikker, når de er bedst. Den er perfekt til at fremvise dine yndlingsdrikke, og det er ikke bare en flaske, men et kunstværk, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert miljø.

ILIOS Quetsch-Flasche Mundgeblasen skiller sig ud med sit unikke design. Dens slanke, aflange form og klare glas viser væsken indeni, hvilket gør den til et fantastisk midtpunkt på dit spisebord eller en stilfuld accent i dit køkken. Men det handler ikke kun om udseende - denne flaske er også praktisk. Den tætsluttende prop sikrer, at dine drikkevarer forbliver friske og smagfulde.

Hver ILIOS Quetsch-Flasche Mundgeblasen er håndblæst af dygtige håndværkere og har sit eget særpræg. Ikke to flasker er helt ens, og det er det, der gør dem så specielle. Du køber ikke bare en flaske; du investerer i et unikt stykke håndværk med en historie at fortælle.

Uanset om du er vinkender, elsker smukke genstande eller bare sætter pris på de finere ting i livet, så er ILIOS Quetsch-Flasche Mundgeblasen et must-have. Det er mere end en flaske - det er et statement, en samtalestarter og et vidnesbyrd om skønheden i håndlavet glas.

Husk, at gode ting kommer i smukke indpakninger. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller dem, du holder af, med ILIOS Quetsch-Flasche Mundgeblasen i dag? Det er ikke bare et køb, men en oplevelse - oplevelsen af at eje og nyde et kunstværk, der er lige så funktionelt, som det er smukt.
Produktinformation
Ilios
Ny
chat Anmeldelser (0)