🌾1757 Cinzano Vermouth di Torino Rosso 16% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1757 Cinzano Vermouth di Torino Rosso 16% Vol. 1l

1.40 kg
Nyd den rige smag af Cinzano Vermouth di Torino Rosso, en klassisk italiensk vermouth, som er et must-have til hjemmebaren. Denne mørke, aromatiske blanding med en volumen på 16 % har en perfekt balance mellem sødt og bittert. Med noter af vanilje og røde frugter er den perfekt til at lave udsøgte cocktails eller nyde ren. Flasken på 1 liter sikrer, at der er rigeligt at dele ved din næste sammenkomst. Oplev smagen af tradition med et moderne twist med Cinzano Vermouth di Torino Rosso. Løft dit cocktailspil i dag!

30,89 €

30,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Lad dig friste af den autentiske italienske charme ved Cinzano Vermouth di Torino Rosso. Denne distinkte vermouth, der er værdsat for sin rige aroma og fyldige smag, er et vidnesbyrd om den tidløse elegance i italiensk håndværk. Cinzano Vermouth er en herlig blanding af vine af høj kvalitet og et hemmeligt udvalg af urter og krydderier, der giver en perfekt afbalanceret sød og bitter smag.

Med et alkoholindhold på 16% giver den en blid varme, der supplerer den komplekse, aromatiske smag. Dens farve er umiskendeligt rosso - en dyb, dragende rød, der vidner om dens intense smagsprofil. Cinzano Vermouth di Torino Rosso er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

Denne vermouth er ideel til at drikke alene eller som base for dine yndlingscocktails, og den er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar. Den passer smukt til forretter, hvilket gør den til et fantastisk valg til middagsselskaber eller afslappede sammenkomster.

I den traditionelle 1-liters flaske byder Cinzano Vermouth di Torino Rosso på masser af italiensk charme, som man kan dele med venner og familie. Det er en rejse ind i hjertet af Italien med hver eneste slurk. Oplev essensen af italiensk raffinement. Smag Cinzano Vermouth di Torino Rosso i dag.

Husk, at gode historier starter med en god aperitif. Så hvorfor ikke lade din historie begynde med Cinzano Vermouth di Torino Rosso?
Produktinformation
Cinzano
Ny
chat Anmeldelser (0)