🌾Lillet Blanc 17% Vol. 0,75l in Geschenkbox mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lillet Blanc 17% Vol. 0,75l in Geschenkbox mit Glas

1.40 kg
Forkæl dig selv med den fyldige, bløde smag af Lillet Blanc. Denne franske aperitifvin, præsenteret i en smuk gaveæske med et glas, er den perfekte gave til enhver lejlighed. Den er fremstillet af en blanding af nøje udvalgte vine og citruslikører, og hver tår af Lillet Blanc oser af elegance og raffinement. Dens søde, frugtagtige noter afbalanceres af en let bitterhed, som skaber en skøn harmoni af smagsnuancer. Ideel til at nippe til alene eller som en mixer i din yndlingscocktail. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med den luksuriøse oplevelse af Lillet Blanc i dag!

25,89 €

25,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd det udsøgte franske håndværk i Lillet Blanc, en fængslende blanding af vin og citruslikør. Denne luksuriøse aperitif er kendt for sin bløde, forfriskende smag, der vil føre dig til hjertet af Frankrigs vinland. Den er lavet af et omhyggeligt udvalg af fine vine og håndlavede frugtlikører og er en herlig smagssymfoni, der vil imponere selv den mest kræsne gane.

Den saftige Lillet Blanc præsenteres smukt i en glasflaske, hvilket gør den til et fremragende valg til gaver eller til at tilføje et strejf af raffinement til din hjemmebar. Dens alsidige natur gør, at den kan nydes ren, med is eller som en raffineret ingrediens i din yndlingscocktail.

Oplev den harmoniske blanding af Bordeaux-vine og citrusessenser, som giver en unik, levende og aromatisk profil. Du vil blive fascineret af den gyldne farve og den forførende søde og syrlige smag, der bliver hængende længe efter den første slurk.

Uanset om du planlægger en stille aften hjemme eller er vært for en livlig sammenkomst, sikrer Lillet Blanc et særligt øjeblik med afslapning og nydelse. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Gør dig klar til at nyde hver eneste slurk af denne fortryllende franske aperitif. Oplev Lillet Blanc i dag, og bring et strejf af luksus til hverdagens øjeblikke.

Bemærk: Drik med ansvar, og sørg for, at du har den lovlige drikkealder i dit land.
Produktinformation
Lillet
Ny
chat Anmeldelser (0)