🌾De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry 11% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Giv din fest et løft med De Bernard Prestige Prosecco Extra Dry! Denne udsøgte italienske boblevin har en harmonisk blanding af frugtagtige og blomsteragtige aromaer, som gør den til et perfekt akkompagnement til dine særlige lejligheder. Boblernes elegance kombineret med en delikat, forfriskende smag vil helt sikkert charmere din gane. Uanset om det er en skål til et bryllup, en fødselsdagsfest eller en simpel weekendbrunch - De Bernard Prestige Prosecco Extra Dry er dit oplagte valg til en mousserende fest. Skål for de gode tider!

10,99 €

10,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sig goddag til De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry - din perfekte partner til enhver fest. Denne italienske klassiker brillerer med sin frugtagtighed, delikate bobler og elegante finish. Med en sofistikeret smagsprofil, der er både sprød og forfriskende, er det let at se, hvorfor denne Prosecco er en publikumsfavorit.

De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry er fremstillet i hjertet af Italiens berømte Prosecco-region og er et vidnesbyrd om tradition og innovation inden for vinfremstilling. Den er lavet af de fineste Glera-druer, håndplukket og forsigtigt presset for at bevare deres smag og aroma. Og resultatet? En mousserende vin, der er let, frisk og ganske enkelt dejlig.

Antydninger af grønne æbler og pærer blander sig med lette blomsternoter i denne Prosecco og skaber en perfekt balance mellem sødme og syre. Den er ekstra tør, hvilket betyder, at den er mindre sød end mange andre mousserende vine - perfekt til dem, der nyder en sofistikeret, nuanceret drink. Og med et moderat alkoholindhold er den et godt valg til både afslappet nydelse og særlige lejligheder.

Uanset om du skal skåle for en milepæl, fejre med vennerne eller bare slappe af efter en lang dag, er De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry det perfekte valg. Den er alsidig nok til enhver gane og passer godt til en bred vifte af fødevarer fra fisk og skaldyr til desserter. Eller du kan bare nyde den alene og nyde hver eneste slurk og den glæde, den bringer.

Så hvorfor vente? Hæv glasset for de gode tider med De Bernard Prestige Prosecco DOC Extra Dry. Det er ikke bare en mousserende vin - det er en fest i en flaske. Skål for det!
Produktinformation
De Bernard
Ny
chat Anmeldelser (0)