🌾Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition DOC 11% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Lad boblerne springe, og smag de livlige noter fra vores Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition. Denne fantastiske brus er et ægte italiensk vidunder, der indkapsler essensen af mousserende glæde i hver eneste slurk. Fra festlige skåltaler til afslappede slurke, dens lette og frugtagtige smagsprofil, suppleret med et strejf af citrusskal, er perfekt til enhver lejlighed. Den er fremstillet i hjertet af Italiens Prosecco-region og er et bevis på vores engagement i kvalitet og tradition. Så hvorfor vente? Dyk ned i Accademia Rainbow Proseccos verden, og nyd solskin!

14,19 €

14,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forestil dig at nippe til et glas levende, boblende Prosecco med et unikt twist, der adskiller den fra normen. Det er præcis, hvad du får med Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition. Dette er ikke din typiske Prosecco - det er en fejring af smag og farve, en legende og livlig tilføjelse til enhver lejlighed.

Som navnet antyder, har denne Prosecco et spændende orange twist. Det er en Brut, hvilket betyder, at den er tør og mindre sød, hvilket gør den perfekt til dem, der elsker en mere sofistikeret, nuanceret smag. Denne mousserende vin vil pirre din gane med sine subtile citrusnoter og forfriskende finish. Appelsintwistet tilføjer en unik dybde til proseccoen og gør den til en fornøjelse at nippe til og nyde.

Det, der gør Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition til noget helt særligt, er dens oprindelse. Den kommer fra den berømte vinregion i Italien, Denominazione di Origine Controllata (DOC), som er kendt for sin enestående kvalitet og strenge produktionsstandarder. Så du ved, at du får et produkt i verdensklasse for hver slurk, du tager.

Denne Prosecco er et godt eksempel på den ekspertise, som Accademia stræber efter i hver eneste flaske. Mærkets engagement i kvalitet, innovation og tradition skinner igennem i dette unikke tilbud. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare nyder en stille aften derhjemme, vil denne Prosecco helt sikkert tilføje et strejf af spænding.

Med sin dejlige smag, produktion af høj kvalitet og unikke orange twist er Accademia Rainbow Prosecco Brut Orange Edition et must for vinentusiaster og alle, der ønsker at tilføje et strejf af gnist til deres dag. Prøv den, og oplev magien ved italiensk Prosecco med et livligt twist.
Produktinformation
Accademia
Ny
chat Anmeldelser (0)