🌾Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg

51,89 €

51,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den sofistikerede smag af Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut. Denne high-end boblevand udstråler luksus og elegance, hvilket gør den til den perfekte ledsager til dine mest specielle fester.

Laurent Perriers LA CUVÉE Brut er håndlavet i hjertet af Frankrig og er indbegrebet af fin champagne. Det er en blanding af mere end 100 vine, der er modnet til perfektion, og som giver en unik, kompleks smagsprofil, der vil glæde selv de mest kræsne ganer.

Denne champagne er kendetegnet ved sine delikate bobler og fantastiske gyldne farve. I næsen er den en blanding af frisk citrus og hvide blomster med et subtilt strejf af brioche. I smagen kan du forvente en perfekt balance mellem friskhed og finesse med noter af honning, mandler og ristet brød.

Men det handler ikke kun om champagnen. Den leveres i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en vidunderlig gave til en, du holder af, eller endda en godbid til dig selv. Så uanset om du skal skåle for en milepæl, fejre en sejr eller bare nippe til den en lørdag aften, så gør det med Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut.

Oplev luksusen ved fransk champagne, og fordyb dig i Laurent Perriers verden. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)