🌾Franz Hahn Sauvignon Blanc 2021 12,5% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Franz Hahn Sauvignon Blanc 2021 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Franz Hahn Sauvignon Blanc, en dejlig hvidvin, der vil tryllebinde dine sanser. Denne vin er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst og tilbyder en perfekt balance mellem sprød syre og forfriskende frugtsmag. Hver slurk afslører noter af grønne æbler, citrus og tropiske frugter, som skaber en symfoni af smagsindtryk, der bliver hængende i ganen. Den er en perfekt ledsager til lette retter, fisk og skaldyr eller bare nydt for sig selv. Forhøj dine øjeblikke med Franz Hahn Sauvignon Blanc, din nye yndlingsvin. Tag ikke bare vores ord for det, oplev det selv!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Franz Hahn Sauvignon Blanc. Denne dejlige vin, der er fremstillet af de fineste Sauvignon Blanc-druer, er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst. Med sin livlige smag og aroma vil den helt sikkert glæde din gane og forbedre ethvert måltid.

Fra første skænk vil du blive betaget af vinens smukke, lyse stråfarve. I næsen vil du opleve en herlig blanding af frisk citrus og tropiske frugter, fremhævet af antydninger af stikkelsbær og passionsfrugt.

Tag en slurk, og den fortryllende smag af Franz Hahns Sauvignon Blanc vil folde sig ud. Du vil nyde de sprøde, forfriskende noter af grapefrugt, lime og citrongræs, afbalanceret med en subtil mineralitet. Vinen har en velafbalanceret syre, hvilket gør den til det perfekte valg til en varm sommerdag.

Uanset om du er vært for et middagsselskab, nyder et afslappet måltid eller bare slapper af efter en lang dag, er Franz Hahn Sauvignon Blanc et alsidigt valg. Den passer perfekt til fisk og skaldyr, lette fjerkræretter og vegetariske retter, men den er også dejlig alene.

Denne Sauvignon Blanc er indbegrebet af vinfremstillingens hjerte og sjæl og viser den dygtighed, passion og dedikation, der ligger i hver eneste flaske Franz Hahn-vin. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Franz Hahn Sauvignon Blanc i dag, og oplev selv magien i denne enestående vin.
Produktinformation
Franz Hahn
Ny
chat Anmeldelser (0)