🌾Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark 2023 12% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark 2023 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Opdag den uimodståelige smag af Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark. Denne hvidvin er kendt for sin friske, frugtagtige smag med noter af grønne æbler, passionsfrugt og et strejf af græs. Den er perfekt til en hyggelig aften med venner eller til at ledsage dine favorit retter. Denne vin er lavet med stor omhu og passion i de smukke vinmarker i Steiermark, hvilket sikrer en enestående kvalitet. Nyd Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark og fordyb dig i dens rige, komplekse smagsprofil. Denne vin vil uden tvivl imponere enhver vinelsker.

14,19 €

14,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den udsøgte Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark! Denne hvidvin er en lækkerbisken for alle vinentusiaster, der sætter pris på kvalitet og smag. Denne Sauvignon Blanc stammer fra de maleriske vinmarker i Steiermark og er et vidnesbyrd om den rige vinproduktionstradition i regionen.

Hver slurk af Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark afslører en berusende blanding af friske, frugtagtige smagsnuancer og et strejf af urteagtige noter. Med sin lette krop og sprøde syre er denne vin perfekt at nyde på en varm sommerdag eller til din yndlingsret med fisk og skaldyr eller kylling. Den subtile, forfriskende smag vil efterlade din gane prikkende med en behagelig, dvælende eftersmag.

Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark er pakket i en stilfuld 0,75 l flaske og er ikke bare en vin; den er en erklæring om klasse. Med sine 12% alkohol balancerer den de frugtagtige smage perfekt og sikrer, at du nyder den sande essens af Sauvignon Blanc uden at overdøve dine sanser.

Så hvorfor vente? Oplev charmen ved Steiermarks vinmarker i hver eneste dråbe af Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark. Uanset om du er en erfaren vinkender eller en ny opdagelsesrejsende, vil denne vin helt sikkert efterlade et varigt indtryk på dine smagsløg. Prøv den, og lad Deutsch Sauvignon Blanc Klassik Steiermark omdefinere din vinsmagningsoplevelse!
Produktinformation
Deutsch
Ny
chat Anmeldelser (0)