🌾Three Sixty Vodka 37,5% Vol. 0,7l mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Three Sixty Vodka 37,5% Vol. 0,7l mit Glas

1.40 kg
Klar til en aften i godt selskab? Three Sixty Vodka med glas er det perfekte valg. Denne premium vodka har en ren og blød smag, der gør den ideel til både shots og cocktails. Faktisk er den så god, at du også kan nyde den ren. Med i pakken får du et stilfuldt glas, så du kan servere din vodka med stil. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en du holder af med Three Sixty Vodka med glas. Husk at drikke ansvarligt, og nyd hver eneste sip. Det er tid til at tage din vodka-oplevelse til det næste niveau.

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Three Sixty Vodka-sættet med et fantastisk glas! Denne førsteklasses vodka har en førsteklasses, blød smag, der er opnået ved en firedobbelt diamantfiltreringsproces. Den er destilleret ved 37,5 % vol. og er perfekt til vodkakenneren, der søger en raffineret tår.

Vodkaens navn, Three Sixty, er ikke bare tilfældigt. Det symboliserer den 360-graders metode, der er involveret i produktionen. Denne omhyggelige proces, kombineret med den fineste hvede høstet i Tyskland, resulterer i en vodka, der er en klasse for sig.

Three Sixty Vodka-sættet præsenteres i en elegant, minimalistisk flaske med et multifacetteret diamantlignende design, der reflekterer lyset og skaber en fantastisk visuel oplevelse. Det handler ikke kun om vodkaen, men om den komplette sanselige nydelse.

Men det er ikke alt! Dette sæt kommer med et elegant glas, perfekt til at nyde denne overlegne vodka. Uanset om du er vodka-entusiast eller leder efter den ideelle gave til en vodka-elsker, tilbyder Three Sixty Vodka-sættet mere end bare en drink; det leverer en oplevelse.

Husk at nyde Three Sixty Vodka med ansvar! Denne sublime vodka er beregnet til at blive nydt, ikke skyndet på. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og nyd hver en slurk. Med Three Sixty Vodka handler det ikke kun om destinationen, men også om rejsen.

Oplev 360-graders forskellen i dag med Three Sixty Vodka-sættet. Skål for ren elegance og raffinement!
Produktinformation
Three Sixty
Ny
chat Anmeldelser (0)