🌾Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon 2017 11,5% Vol. 0,375l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon 2017 11,5% Vol. 0,375l

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon. Denne rige, fyldige vin, der stammer fra en årgang, skiller sig virkelig ud blandt sine jævnaldrende. Med sin karakteristiske, frugtagtige aroma og en afbalanceret, sødmefuld finish er hver slurk en fest. Den er ideel til særlige lejligheder eller bare til at nyde efter en lang dag, og den er den perfekte ledsager til fine middage eller en hyggelig aften. Dens strålende gyldne nuance og fløjlsagtige tekstur vil helt sikkert glæde dine sanser. Oplev den enestående kvalitet af Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon, og lad den tilføje et strejf af elegance til dit liv.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev en smag af enestående håndværk med vores Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon. Denne unikke vin, der er produceret i Østrigs frodige vinmarker, tager din gane med på en rejse af udsøgte smage og aromaer. Hver slurk afslører en perfekt kombination af søde, syrlige og salte noter, hvilket gør den til en ideel ledsager til en række forskellige retter.

Vores Beerenauslese Morillon er en håndplukket vin fra senhøsten, fremstillet af Morillon-druer. Disse druer er kendt for deres høje sukkerindhold og koncentrerede smag, hvilket resulterer i en vin, der er sød, men alligevel afbalanceret med en forfriskende syre. Vinmagerne hos Lackner Tinnacher har perfektioneret kunsten at skabe denne lækre vin, der er velafrundet og fuld af dybde.

I næsen udstråler denne vin indbydende noter af modne ferskner, abrikoser og honning med et strejf af tropiske frugter og krydderier. I ganen leverer den en harmonisk blanding af sødme og syre, indhyllet i en fløjlsagtig tekstur. Finishen er langvarig og mindeværdig og efterlader dig med en dejlig eftersmag.

Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon er perfekt til de særlige lejligheder, hvor du vil imponere dine gæster eller bare forkæle dig selv. Den passer fremragende til krydret mad, blåskimmelost og desserter som f.eks. frugttærter og chokoladekager.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af elegance til din madoplevelse med Lackner Tinnacher Beerenauslese Morillon. Det er ikke bare en flaske vin, det er en fejring af smag og tradition.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)