🌾Glenfiddich Perpetual Collection VAT 02 Rich & Dark 43% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 02 Rich & Dark 43% Vol. 1l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Glenfiddich Perpetual Collection Rich & Dark. Denne enestående Scotch whisky er en fryd for sanserne med sin rige, mørke og komplekse smag. Den er omhyggeligt fremstillet på det verdenskendte Glenfiddich-destilleri, og hver slurk inviterer dig ind i en verden af uovertruffen elegance og raffinement. Smukt præsenteret i en gaveæske er det den perfekte gave til en, du holder af, eller en fantastisk forkælelse til dig selv. Slip connaisseuren løs i dig, og oplev magien i Glenfiddich Perpetual Collection Rich & Dark. Det er mere end bare en drink - det er en smagsrejse.

62,59 €

62,59 € Ekskl. moms

78,20 €-20%

Beskrivelse
Oplev den rige og mørke smag af Glenfiddich Perpetual Collection. Denne førsteklasses whisky er en udsøgt tilføjelse til Glenfiddichs berømte serie af spiritus og tilbyder en sofistikeret smagsoplevelse, der helt sikkert vil imponere.

Perpetual Collection er håndlavet i hjertet af Skotland og kan prale af en mesterlig blanding af smage, der er perfekt sammensat til at give dig en smagsoplevelse som ingen anden. Den har en dyb, mørk karakter, der er fuld af kompleksitet, samtidig med at den har en glat og fyldig finish.

Hver flaske er modnet til perfektion, så smagene kan udvikle sig smukt over tid. Hvad er resultatet? En whisky, der er både robust og harmonisk, med noter af mørk chokolade, kirsebær og et strejf af krydderi. Det er en smag, der er dyb, overbærende og helt uforglemmelig.

Glenfiddich Perpetual Collection kommer i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til whiskykenderen i dit liv. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare for at sige "skål", vil denne enestående whisky helt sikkert gøre et varigt indtryk.

Så hvorfor vente? Gå på opdagelse i dybet af Glenfiddich Perpetual Collection, og lad dine smagsløg tage på en rejse med rige, mørke smagsnuancer. Det er mere end bare en drink - det er en oplevelse.
Produktinformation
Ny
Brand
Glenfiddich Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)