🌾Benriach 22 Years Old Triple Distilled Three Cask Matured 46,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Benriach 22 Years Old Triple Distilled Three Cask Matured 46,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Benriach Triple Distilled Three Cask Matured Whisky. Denne sjældne spiritus er lagret på tre forskellige typer fade og kombinerer en unik blanding af rigdom og kompleksitet. Hver slurk afslører lag af honning, vanilje og modne frugttræer med et strejf af ristet egetræ i eftersmagen. Perfekt til at nyde ved særlige lejligheder eller som gave til en whiskyentusiast. Den kommer endda i en stilfuld gaveæske, klar til at overraske og glæde. Oplev Benriachs exceptionelle kvalitet og tidløse tradition, en whisky, der virkelig er enestående.

198,79 €

198,79 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den rige, fløjlsbløde oplevelse af Benriach Triple Distilled Three Cask Matured. Denne single malt scotch whisky har tilbragt 22 lange år med at modne og opsuge al karakter og dybde fra tre individuelle fade. Den tredobbelte destilleringsproces forstærker kompleksiteten og skaber en utrolig glat og raffineret spiritus.

Med hver slurk dykker du ned i en verden af dybe smagsnuancer. Mærk varmen fra traditionelt egetræ, den søde krydring fra sherrytræ og de eksotiske strejf fra bourbonfade, der er smeltet harmonisk sammen. Den bløde volumen på 46,8 % giver en fyldig drink uden at overdøve og tilfredsstiller selv de mest kræsne ganer.

Denne whisky er elegant pakket i en gaveæske, hvilket gør den til en imponerende gave til en, du holder af, eller en forkælelse til dig selv. Det er ikke bare en drink; det er en oplevelse - en rejse gennem historie, håndværk og passion.

Forkæl dig selv med Benriach Triple Distilled Three Cask Matured, den perfekte blanding af tradition og innovation. Nyd dens unikke karakter, og lad dine sanser blive betaget af dens exceptionelle blødhed og dybde. Dette er mere end bare whisky; det er en fejring af destillationens fine kunst.

Nyd smagen, nyd traditionen, værdsæt håndværket. Lad Benriach være dit valg til de særlige øjeblikke. Fordi livet, ligesom whisky, bør være fuld af smag.
Produktinformation
Benriach
Ny
Brand
BenRiach Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)