🌾Old Ballantruan 10 Years Old THE PEATED MALT 50% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Ballantruan 10 Years Old THE PEATED MALT 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en eksplosion af røgsmag med Old Ballantruans Peated Malt. Denne karakteristiske whisky er modnet i et årti, hvilket giver den en rig, fyrig personlighed, som er svær at ignorere. Den kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til whiskyentusiaster. Med en robust volumen på 50 % er hver slurk et smagseventyr. Nyd denne peated malt som den er eller med is. Det er ikke bare en drink, det er en uforglemmelig oplevelse!

62,29 €

62,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige essens af tørv med hver slurk af Old Ballantruan Peated Malt. Denne enestående spiritus, der præsenteres i en stilfuld gaveæske, er en fryd for både whiskykendere og nybegyndere.

Denne Peated Malt er født i den traditionelle skotske by Ballantruan, der er kendt for sine unikke og smagfulde whiskyer, og er et vidnesbyrd om århundredgamle destillationstraditioner. Produktionen involverer brug af tørv under maltningen, hvilket giver den en karakteristisk røget karakter, der adskiller den fra andre malts.

Old Ballantruan Peated Malt er lagret til perfektion og leverer en kompleks, men behagelig vifte af smagsnuancer. Når du skænker et glas, vil du blive mødt af en dyb gylden farve, som vidner om dens kvalitet og modenhed. Næsen introducerer en robust tørvearoma, der blander sig problemfrit med bløde antydninger af citrus og vanilje. Den første slurk afslører en rig, fyldig smag med et røget hjerte, afbalanceret med søde undertoner og et strejf af krydderi.

Denne whiskys skønhed ligger i dens alsidighed. Nyd den ren for at nyde dens fulde smag, tilsæt et skvæt vand for at åbne op for dens indviklede lag, eller bland den i en cocktail for at få et røget twist. Uanset hvad du vælger, vil Old Ballantruan Peated Malt helt sikkert efterlade et indtryk.

Peated Malt er en mindeværdig gave takket være den elegante præsentationsæske. Det er ikke bare en flaske whisky; det er en rejse gennem Skotlands rige destillationsarv, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed.

Fordyb dig i den smagfulde verden af peated whiskey med Old Ballantruan Peated Malt. Oplev en smag af Skotland som aldrig før. Din whiskyrejse starter her.
Produktinformation
Ny
Region
Speyside
chat Anmeldelser (0)