🌾Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition 42,7% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition 42,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vi præsenterer Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition! Denne førsteklasses gin, der er inspireret af den italienske øs romantiske tiltrækningskraft, indfanger Middelhavets essens i en flaske. Den er fremstillet med håndplukkede botaniske ingredienser som rosmarin, timian og oliven og giver en exceptionel smag, der transporterer dig til en solrig kyst. Dens distinkte smagsprofil gør den til en perfekt base for dine yndlingscocktails eller bare til at nyde med is. Gør dig klar til at opleve Capris forfriskende appel med hver slurk. Denne limited edition varer ikke længe - gå ikke glip af din chance for at smage Middelhavet!

45,99 €

45,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den unikke smag af Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition. Denne enestående gin er et must-have for enhver gin-entusiast. Det er ikke bare en gin, det er en rejse gennem Middelhavets aromatiske landskaber.

Denne specialudgave af gin er inspireret af den solbeskinnede ø Capri. Den er tilsat en blanding af håndplukkede botaniske ingredienser og indfanger essensen af Middelhavet i hver slurk. Forestil dig en fristende blanding af frisk basilikum, rosmarin, timian og saftige citrusfrugter afbalanceret med et strejf af enebær. Det er som en sommerferie i en flaske!

Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Hver flaske er et vidnesbyrd om mesterdestillatørernes engagement i kvalitet og deres passion for at skabe den perfekte gin. Resultatet er en gin med en uovertruffen dybde i smagen og en utrolig blød finish.

Perfekt til at nyde alene eller blande i din yndlingscocktail, denne gin er alsidig og nem at nyde. Uanset om du er gin-kender eller ny i spiritussens verden, vil du sætte pris på den unikke karakter og kompleksitet i denne special edition gin.

Oplev smagen af Middelhavet med Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition. Det er mere end bare en drink - det er en invitation til at slappe af, slappe af og nyde de fine ting i livet. Snup en flaske i dag, og lad dine sanser tage med på en dejlig middelhavsrejse.
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)