🌾Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den sande essens af Middelhavet med Gin Mare. Denne førsteklasses gin er en unik blanding af udvalgte botaniske ingredienser, som giver et smagsudbrud ved hver slurk. Pakken leveres med to elegante glas, hvilket gør den til den perfekte gave til ginelskere. Nyd de pirrende noter af rosmarin, timian, oliven og basilikum, som fører dine sanser til solbeskinnede strande og krystalklart vand. Så hvorfor vente? Dyk ned i et hav af middelhavssmag med Gin Mare. Husk, det er mere end bare en gin, det er en oplevelse!

55,49 €

55,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i Middelhavets rige smag med Gin Mare. Denne enestående gin er en sand hyldest til middelhavskulturen og indfanger dens varme, lidenskab og kulinariske overflod. Den ligger i en smuk gaveæske sammen med to elegante glas og er den perfekte gave til ginelskere eller en lækkerbisken til dig selv.

Gin Mare er fremstillet i en malerisk fiskerlandsby på Costa Dorada i Spanien og er en udsøgt blanding af regionens fineste botaniske ingredienser - Arbequina-oliven, timian, basilikum og rosmarin. Hver slurk tager dig med til solbeskinnede terrasser og salte havbriser, hvilket gør den til en ideel ledsager til en afslappet aften eller en livlig sammenkomst med venner.

Gin Mare skiller sig ud med sin tydelige karakter og blødhed. På tungen byder den på en symfoni af smagsnuancer, der starter med en blid sødme, efterfulgt af en urteagtig kompleksitet og slutter med en dvælende citrusfinish. Dens ingredienser af høj kvalitet og omhyggelige destillationsproces sikrer en konsekvent overlegen smag, der vil glæde selv de mest kræsne gin-kendere.

Denne middelhavsgin er en fremragende base for en række forskellige cocktails, men den skinner virkelig, når den serveres over is med en kvist rosmarin eller en skive appelsin, så dens unikke smag kommer i centrum. Det er mere end bare en gin - det er en invitation til at opleve Middelhavets livsstil, en slurk ad gangen.

Så lad Gin Mare Mediterranean Gin tage dig med på en smagsrig rejse over Middelhavets solkyssede kyster og livlige landskaber. Det er indbegrebet af luksus, raffinement og uovertruffen smag. Det er ikke bare en drink; det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Husk, at enhver lejlighed bliver noget særligt med Gin Mare. Uanset om du fejrer en milepæl eller nyder en stille aften, så gør den mindeværdig med denne enestående middelhavsgin. Få din egen Gin Mare Mediterranean Gin i en gaveæske med to glas i dag, og begiv dig ud på et middelhavseventyr hjemmefra.
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)