🌾Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,05l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Gin Mare Mediterranean Gin. Denne gin er fremstillet med en blanding af de fineste botaniske ingredienser og er en sand afspejling af Middelhavets ånd. Nyd dens unikke smagsprofil, der er præget af oliven, timian, rosmarin og basilikum. Perfekt til et sofistikeret cocktailparty eller en afslappet aften, det er mere end bare en gin - det er en rejse til hjertet af Middelhavet. Slip dine mixolog-evner løs, og lad essensen af Gin Mare løfte dit gin- og tonic-spil. Oplev Middelhavet i en flaske med Gin Mare i dag!

7,49 €

7,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Middelhavet med vores Gin Mare Mediterranean Gin. Denne unikke gin er en sand hyldest til middelhavsstilen med en skøn blanding af botaniske ingredienser som rosmarin, basilikum, timian og oliven. Resultatet er en gin, der er sprængfyldt med urteagtige smage, der minder om en solrig, havkysset kystlinje.

Gin Mare Mediterranean Gin er ikke en typisk gin. Det er en drink, der indfanger essensen af Middelhavets køkken og kultur. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem aromatiske landskaber, fra solbeskinnede olivenlunde til de duftende krydderurter langs kysten.

Det, der får denne gin til at skille sig ud fra andre, er dens distinkte smagsprofil. Hver plante er destilleret individuelt, hvilket skaber en harmoni af smage, som er kompleks, men alligevel afbalanceret. De salte noter fra oliven kombineret med de aromatiske urter og de traditionelle enebær skaber en gin, der er både alsidig og unik.

Nyd den alene over is eller i dine yndlingsgincocktails. Uanset om du er gin-connaisseur eller nybegynder, er Gin Mare Mediterranean Gin et must. Dens bløde, fyldige smag er et bevis på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske.

Oplev Middelhavet i et glas med Gin Mare Mediterranean Gin. Det er ikke bare en drink, men en fejring af Middelhavets kultur og livsstil. Tag på en smagfuld rejse i dag med Gin Mare Mediterranean Gin. Det er et smagseventyr, du sent vil glemme!
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)