🌾Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition 42,7% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition 42,7% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev essensen af en sommer ved Middelhavet med Gin Mare Mediterranean Gin Capri Limited Edition. Denne perle er mere end bare en gin, det er en rejse til Capris solbeskinnede kyster, kløgtigt tappet på flaske. Den er tilsat botaniske ingredienser som basilikum, rosmarin, timian og oliven, og hver slurk tager dig med til en middelhavsvilla ved stranden. Denne limited edition-gin er perfekt til solnedgange eller en stilfuld aften, og den er et must for alle gin-entusiaster. Tag ikke fejl, dette er ikke en almindelig gin, det er en smag af Middelhavet i en flaske. Reserver din flaske i dag, for når de er væk, er de væk for evigt.

55,49 €

55,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Middelhavet med Gin Mare's Capri Limited Edition. Denne unikke flaske gin er en hyldest til Middelhavets livsstil, inspireret af den afslappede, solbeskinnede ø Capri. Dens særpræg kommer fra en omhyggelig blanding af botaniske ingredienser, herunder Arbequina-oliven, timian, basilikum og rosmarin, hvilket gør den til en sanseoplevelse uden sidestykke.

Hver slurk af denne gin transporterer dig til kystparadiset med sine lyse citrusnoter, subtile antydninger af krydderurter og en sprød, ren finish. Den er perfekt at nippe til ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail. Prøv den i en klassisk gin og tonic for at løfte din oplevelse, eller eksperimenter med forskellige mixere og garniture for at skabe din egen middelhavsinspirerede cocktail.

Gin Mare Capri Limited Edition er mere end bare en flaske gin. Det er en invitation til at sætte tempoet ned, smage og virkelig nyde øjeblikket. Uanset om du er gin-kender eller nybegynder inden for spiritusverdenen, vil denne gin helt sikkert glæde din gane og give dig lyst til mere.

Husk, at dette er en limited edition-udgivelse, så gå ikke glip af chancen for at opleve Middelhavet på flaske. Få fat i din nu, og lad Gin Mare Capri Limited Edition transportere dig til Capris solrige kyster. God fornøjelse!
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)