🌾Port of Dragons Gin 100% Dry Gin 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port of Dragons Gin 100% Dry Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Træd ind i en verden af unikke smage med Port of Dragons Dry Gin. Denne førsteklasses spiritus er et must-have for cocktailelskere eller enhver, der sætter pris på en veltillavet drink. Port of Dragons Gin er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder og har en forfriskende, sprød smag, der er både glat og tilfredsstillende. Den er den perfekte base for dine yndlingsgincocktails eller kan bare nydes alene. For hver slurk vil du opleve en herlig blanding af botaniske ingredienser, som adskiller den fra andre gins. Løft dit drinkspil med Port of Dragons Dry Gin, spiritussen, der bringer dig et skridt tættere på cocktailperfektion.

37,69 €

37,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Port of Dragons Gin, en førsteklasses tilføjelse til dit barskab. Denne førsteklasses gin, destilleret i hjertet af Spanien, er en absolut nydelse for sanserne. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

Port of Dragons Gin er en 100 % tør gin, der lover en forfriskende smag uden sidestykke. Det er en perfekt blanding af tradition og innovation med en opskrift, der er blevet finjusteret gennem mange års omhyggeligt håndværk. Ginen har en unik kombination af botaniske ingredienser, der giver den en tydelig, mindeværdig smag. Hver slurk er en opdagelse, med subtile noter af enebær, korianderfrø og angelikarod, toppet med et citrusagtigt strejf af citronskal.

Denne gin smager ikke bare godt, den ser også godt ud. Flaskens design er lige så elegant som dens indhold, hvilket gør den til en fantastisk gave eller en elegant tilføjelse til din bar. Uanset om du er en gin-aficionado eller bare en, der sætter pris på en god drink, er Port of Dragons Gin et valg, du ikke vil fortryde.

Denne gin er perfekt til cocktails eller til at blive nydt ren, og den imponerer altid. Nyd den på en afslappet aften, til en fest med vennerne eller som den perfekte ledsager til et måltid. Port of Dragons Gin - et symbol på kvalitet, raffinement og upåklagelig smag. Oplev magien selv i dag!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)