🌾Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 1l

1.40 kg
Sig goddag til din nye yndlingsspiritus - Gin Mare Mediterranean Gin! Denne perle er en unik blanding af planter fra Middelhavsområdet, bl.a. rosmarin, timian, oliven og basilikum. Dens robuste smag og bløde finish gør den til den perfekte base for dine yndlingscocktails. The Gin Mare er mere end bare en gin, det er en invitation til at opleve Middelhavets sande ånd. Så skænk et glas, læn dig tilbage, og lad dine sanser tage dig med på en rejse til solbeskinnede strande og livlige kystbyer. Nyd Gin Mare med ansvar, og nyd Middelhavet i hver eneste slurk!

51,89 €

51,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev essensen af Middelhavet med Gin Mare Mediterranean Gin. Denne håndlavede spiritus transporterer dig til solbeskinnede kyster med hver slurk. Den er destilleret med unikke botaniske ingredienser som modne spanske oliven, syrlige Sevilla-appelsiner, søde mandler og duftende græsk timian, og dens eksotiske smag betager din gane.

Gin Mare Mediterranean Gin er ikke bare en almindelig gin. Det er en sensorisk rejse gennem Middelhavet. Oliven giver den en glat og fløjlsagtig tekstur, mens appelsinerne tilføjer en citrusagtig smag. Mandlerne giver en subtil sødme, og timianen bidrager med et strejf af jord. Tilsammen skaber disse botaniske ingredienser en spændende balance mellem det salte og det søde, som får den til at skille sig ud i den overfyldte verden af gins.

Denne middelhavsperle er perfekt til at nippe til, on the rocks, eller som basis for din yndlingscocktail. Dens karakteristiske smagsprofil giver et unikt twist til klassiske gin og tonics eller martinier. Har du lyst til at eksperimentere? Prøv den i en Mediterranean Mule eller en spansk Negroni for at forstærke dens regionale karakter.

Gin Mare Mediterranean Gin er en hyldest til livsstilen ved Middelhavet - afslappet, solbeskinnet og fuld af smag. Det er mere end bare en gin. Det er en invitation til at slappe af, til at nyde og til at nyde øjeblikket. Så skænk dig selv et glas, luk øjnene, og lad smagen af Middelhavet skylle ind over dig.

Husk, at rejsen til Middelhavet kun er en slurk væk med Gin Mare Mediterranean Gin. Hent din i dag, og start dit smagseventyr.
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)