🌾Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas

1.40 kg
Oplev smagen af Middelhavet med Gin Mare Mediterranean Gin. Denne unikke gin er infunderet med traditionelle botaniske ingredienser som basilikum, rosmarin, timian og oliven. Resultatet er en kompleks og velsmagende gin, der tager din gin og tonic til det næste niveau. Perfekt til at nyde på en varm sommerdag eller dele med venner på en hyggelig aften. Denne Gin Mare kommer i en smuk gaveæske med et glas, hvilket gør det til den perfekte gave til gin-elskere. Lad dig fortrylle af Middelhavets smag og aroma. Prøv Gin Mare i dag!

46,39 €

46,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Produkt: Gin Mare Mediterranean Gin i gaveæske med glas

Oplev smagen af Middelhavet med Gin Mare Gin, en gave, der bliver ved med at give. Vores førsteklasses gin er den ultimative nydelse for ginelskere, omhyggeligt fremstillet af en blanding af håndplukkede botaniske ingredienser fra Middelhavets kyster. Denne enestående gin er med sin symfoni af smage et vidnesbyrd om denne regions rige gastronomiske arv.

Hver slurk af Gin Mare Gin transporterer dig til varme, solbeskinnede strande og inviterer dig til at nyde essensen af rosmarin, timian, oliven og basilikum i hver flaske. Den bløde finish med et pirrende strejf af citrus vil helt sikkert betage dine sanser og gøre den til en fornøjelse at drikke, enten ren eller i din yndlingscocktail.

Den fantastiske azurblå flaske afspejler Middelhavets fredfyldte skønhed, hvilket gør denne gin til ikke bare en fornøjelse at drikke, men også en fryd for øjet. Men vent, der er mere! Sammen med ginen får du et stilfuldt glas, så du kan nyde din gin med stil. Begge dele kommer smukt præsenteret i en elegant gaveæske.

Perfekt til en sofistikeret aften eller som en betænksom gave, Gin Mare Gin er en fejring af Middelhavet i en flaske. Fordyb dig i Middelhavets unikke smag og livlige ånd med Gin Mare Gin. Det er mere end bare en gin, det er en oplevelse!
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)