🌾Gold of Mauritius 5 Solera Dark Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gold of Mauritius 5 Solera Dark Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, overdådige smag af Gold of Mauritius Solera Dark Rum. Denne udsøgte rom, som præsenteres i en stilfuld gaveæske, er et must-have for enhver kender. Den er fremstillet med præcision og er en fusion af tropiske smage og bløde karamelundertoner, der giver en unik, uforglemmelig drikkeoplevelse. Dyk ned i essensen af Mauritius med hver slurk, og mærk øens varme, indbydende og berusende ånd. Denne mørke rom er perfekt som gave eller til at forkæle sig selv med - den er mere end bare en drink, den er en rejse til et eksotisk paradis. Nyd guldet i Mauritius Solera Dark Rum - en sand gylden skat i romverdenen.

49,59 €

49,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, eksotiske smag af Gold of Mauritius Solera Dark Rum, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil begejstre dine sanser. Denne mørke rom ligger i en stilfuld gaveæske og har en unik blanding af smage, der tager dig direkte til hjertet af Mauritius, et tropisk paradis, der er kendt for sin rom af høj kvalitet.

For hver slurk vil du blive revet med af en symfoni af smage. Den starter med en sød, karamelagtig bouquet, hvorefter den giver efter for en kompleks smag med antydninger af toffee, mørk chokolade og ristede nødder - et vidnesbyrd om Solera-lagringsprocessen. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med en varm, krydret undertone, der bliver hængende på tungen.

Gold of Mauritius Solera Dark Rum er ideel til at nippe til rent eller tilføje et luksuriøst twist til din yndlingscocktail, og den er mere end bare en drink - den er en oplevelse. Det er den perfekte gave til rom-connaisseuren i dit liv eller en fantastisk tilføjelse til din egen spiritussamling.

Rejsen til Mauritius starter med den første tår. Så hvorfor vente? Nyd den dekadente smag af Gold of Mauritius Solera Dark Rum, og lad den tage dig med på et tropisk eventyr, du sent vil glemme. Oplev denne skjulte perle i dag, og løft din drikkeoplevelse til nye højder.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)