🌾La Maison du Rhum GUATEMALA Solera 15 2020 Batch N° 3 42% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Maison du Rhum GUATEMALA Solera 15 2020 Batch N° 3 42% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Oplev den storslåede verden af fin spiritus med La Maison du Rhums Guatemala Solera, præsenteret i en stilfuld tinæske. Denne unikke rom i begrænset oplag er en eksplosion af smag, lagret til perfektion for en rig, blød smag. Den er fremstillet i hjertet af Guatemala og bærer et strejf af den tropiske sol og det frodige grønne område, hvor den er født. Uanset om du er en erfaren rom-entusiast eller nybegynder, vil du forelske dig i de komplekse noter og den bløde finish. Så lad dig friste af en flaske La Maison du Rhum's Guatemala Solera i dag, og tag dine smagsløg med på en rejse, de sent vil glemme!

61,39 €

61,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af La Maison du Rhum GUATEMALA Solera i en stilfuld Tinbox. Dette unikke parti, der er modnet i over et årti, er et sandt vidnesbyrd om kunsten at lave rom. Hver slurk tager dig med til Guatemalas frodige landskaber, hvor denne roms rejse begynder.

Denne rom er håndlavet af mesterdestillatører og er en skøn blanding af de rige, jordagtige smage fra Guatemala. Den er lagret med Solera-metoden og har en kompleks karakter med lag af smag, der udfolder sig for hver slurk. Resultatet er en glat, fyldig rom med en langvarig, varm finish.

Rommens lokkende aroma af modne frugter, vanilje og karamel er utroligt indbydende. I smagen vil du sætte pris på den delikate balance mellem søde og krydrede noter, suppleret med et strejf af egetræ fra rommens modningstid.

La Maison du Rhum GUATEMALA Solera er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Perfekt til at nippe til rent eller tilføje et stænk af raffinement til dine cocktails, det er et must-have for enhver rom-entusiast.

Denne rom er pakket i en elegant Tinbox og smager ikke kun godt, den ser også godt ud. Æskens vintagedesign giver den et strejf af klasse, hvilket gør den til en ideel gave til en, du holder af, eller en elegant tilføjelse til din hjemmebar.

Oplev rom som aldrig før med La Maison du Rhum GUATEMALA Solera. Den perfekte blanding af tradition, håndværk og smag - denne rom er en hyldest til alt det, der gør Guatemala til noget helt særligt. Bestil din flaske i dag, og fordyb dig i en verden af smag.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)