🌾Ron Zacapa Centenario 23 SISTEMA SOLERA Gran Reserva Limited Edition Design 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario 23 SISTEMA SOLERA Gran Reserva Limited Edition Design 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smag af Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA Gran Reserva Limited Edition Design i en særlig gaveæske. Denne førsteklasses rom, der er lagret ved hjælp af det unikke Solera-system, har en perfekt blanding af sødme, krydderi og frugt. Flasken i limited edition-design kombineret med to elegante glas gør den til en ideel gave til den kræsne spirituselsker. Lad dens rige, fyldige smag transportere dig til hjertet af Guatemala. Nyd den ren eller med is for at få en uforglemmelig smagsoplevelse. Dette er mere end bare en rom - det er en smagsrejse.

79,19 €

79,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din spiritus med Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA Gran Reserva Limited Edition. Dette er ikke bare en rom, det er en fint udformet oplevelse. Denne luksuriøse rom kommer fra Guatemalas højland og er fremstillet af en blanding af rom, der er lagret mellem 6 og 23 år ved hjælp af den unikke Sistema Solera-proces.

Hvad er resultatet? En rom, der er utrolig blød, sød og krydret med en rig, behagelig kompleksitet. Det er som en symfoni i en flaske med noter af honningkaramel, krydret egetræ og tørret frugt, der giver genlyd overalt. Hver slurk er en invitation til at udforske dens dybe smag, fra den indledende blødhed til den lange, varmende finish.

Men det er ikke alt. Denne specialudgave leveres i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til romentusiaster. Og som prikken over i'et medfølger der to stilfulde glas, så du kan dele denne udsøgte oplevelse med en ven.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA Gran Reserva Limited Edition. Husk, at det er mere end en drink, det er en rejse i smag og tradition, som er værd at nyde.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)