🌾Ron Zacapa Centenario 23 SISTEMA SOLERA Gran Reserva 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario 23 SISTEMA SOLERA Gran Reserva 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige smag af Ron Zacapa Centenario Sistema Solera Gran Reserva! Denne førsteklasses rom i en stilfuld gaveæske er et must-have for kendere. Den er fremstillet med kærlighed i Guatemala, og hver slurk byder på en kompleks blanding af honning, karamel, krydderier og frugt. Den er lagret i et Solera-system og har en blød, fyldig profil, som er svær at modstå. Perfekt som gave eller til at forkæle sig selv med. Oplev den sublime smag af Ron Zacapa, og lad den løfte dit humør ved enhver lejlighed!

76,89 €

76,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Ron Zacapa Centenario Sistema Solera Gran Reserva i en smukt præsenteret gaveæske. Denne luksuriøse rom, der er kendt for sin rige smagsprofil og bløde finish, er en sand fryd for sanserne. Den er fremstillet med præcision og lagret til perfektion i Guatemalas højland og er et vidnesbyrd om kunsten at lave rom.

Denne rom er fremstillet ved hjælp af den unikke Sistema Solera-proces og er en blanding af rom, der er lagret mellem seks og 23 år, hvilket resulterer i en dybde i smagen, der er helt uovertruffen. Hver slurk afslører en melodiøs blanding af honning, karamel, krydret egetræ og tørret frugt, afbalanceret med en delikat røget essens. Et strejf af vanilje og chokolade bidrager til kompleksiteten og gør hver smagning til en opdagelsesrejse.

Ron Zacapa Centenario Sistema Solera Gran Reserva serveres ren eller med is og er den perfekte ledsager til dine særlige øjeblikke. Uanset om du er rom-connaisseur eller udforsker en verden af premium spiritus, vil denne rom helt sikkert betage din gane. Den elegante gaveæske tilføjer et strejf af klasse, hvilket gør den til en ideel gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Nyd rigdommen i Ron Zacapa Centenario Sistema Solera Gran Reserva, en rom, der hylder lidenskaben og håndværket hos sine producenter. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Skål for kunsten at nyde livets glæder!
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)