🌾Santa Teresa 1796 Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Santa Teresa 1796 Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas

1.40 kg

59,99 €

59,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Santa Teresa Solera Rum, pakket i en elegant gaveæske med et glas. Denne førsteklasses rom fra Venezuela er et must-have for alle kendere og spiritusentusiaster. Denne rom er håndlavet med en unik Solera-proces og er en blanding af ældre spiritus, nogle op til 35 år gamle, hvilket resulterer i en rig, fløjlsblød finish.

Santa Teresa Solera Rum er kendt for sin dybe, varme ravfarve og en næse fuld af frugt, nødder og honning. Når du smager, vil du opleve en kompleks symfoni af smage - rig karamel, mørk chokolade og et strejf af vanilje, alt sammen afbalanceret med et strejf af frugt og krydderier. Den lange, varmende eftersmag gør hver slurk til en oplevelse at nyde.

Denne rom handler dog ikke kun om smag. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske med et glas og er den perfekte gave til enhver lejlighed - hvad enten det er fødselsdage, jubilæer eller bare fordi. Flasken i sig selv er et kunstværk, hvor det kunstfærdige design afspejler rommens håndværksmæssige karakter.

Uanset om du er en rom-aficionado eller ny til spiritus, tilbyder Santa Teresa Solera Rum en uovertruffen smagsoplevelse. Nyd den ren, med is eller som base i din yndlingscocktail. Oplev magien i denne førsteklasses rom, og lad dens enestående smag transportere dig til Venezuelas tropiske hjerteland. Giv en gave med fantastisk smag med Santa Teresa Solera Rum i en gaveæske med glas. Oplev luksus i form af smag, elegance og kulturarv i hver eneste tår.
Produktinformation
Santa Teresa
Ny
chat Anmeldelser (0)