🌾1423 S.B.S GUYANA Rum Single Barrel Selection 1990 53,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

1423 S.B.S GUYANA Rum Single Barrel Selection 1990 53,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den fortryllende tiltrækningskraft fra Guyana Rum, Single Barrel Selection - en helt unik gave til romkendere. Denne førsteklasses rom er fremstillet af eksperter og indfanger den rige, dristige smag af traditionel guyanesisk rom. Den er aftappet med en robust volumen på 53,1% og giver en smagsoplevelse, der er både varmende og tilfredsstillende. Den flotte præsentation i en stilfuld gaveæske gør den til det perfekte valg til særlige lejligheder. Inviter dine smagsløg med på en eksotisk rejse med denne enestående rom. Det er mere end bare en drink - det er et eventyr i hver slurk. Oplev Guyana Rum Single Barrel Selection i dag.

399,79 €

399,79 € Ekskl. moms

444,20 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer vores S.B.S Guyana Rum Single Barrel Selection, en sand perle for romkendere. Denne førsteklasses rom, omhyggeligt lagret siden 1990, har en robust volumen på 53,1%, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til dit barskab.

Den er pakket i en flaske på 0,7 liter og har en ideel størrelse til at dele med venner eller nyde helt alene. Denne rom er ikke bare en drik, det er en rejse til Guyanas rige, tropiske landskaber. Hver slurk afslører lag af komplekse smage, der er omhyggeligt udviklet gennem årtier. Blandingen er rig, fyldig og dejligt blød - et vidnesbyrd om den omhyggelige modningsproces.

Dens intense karakter suppleres af en dyb ravfarve, en visuel nydelse, der matcher dens luksuriøse smag. Du vil opdage, at den er fantastisk alsidig og passer godt til både søde og salte retter, eller den kan bare nydes alene.

Denne Guyana Rum Single Barrel Selection kommer elegant pakket i en gaveæske, hvilket gør den til et fremragende valg som gave ved særlige lejligheder eller bare som en forkælelse til dig selv. En flaske af denne udsøgte rom er mere end bare en drink - det er en fejring af Guyanas rige arv og den fine kunst at lave rom.

Oplev den unikke blanding af tropiske smage og varmen fra Guyana med vores S.B.S Guyana Rum Single Barrel Selection. Lad dine smagsløg tage med på en uforglemmelig rejse. Bestil nu og nyd den førsteklasses smag af en af de fineste rom i verden. Det er tid til at hæve dit glas for kvalitet!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)