🌾Johnnie Walker ICON RED 200 YEARS KEEP WALKING Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Johnnie Walker ICON RED 200 YEARS KEEP WALKING Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.00 kg

17,79 €

17,79 € Ekskl. moms

22,20 €-20%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer vores seneste perle, Johnnie Walker ICON RED Keep Walking Limited Edition. Denne eksklusive udgivelse fejrer to århundreder af brandets enestående rejse og markerer dets ikoniske status i spiritusverdenen.

Denne limited edition-version af Johnnie Walker er et must-have for enhver whiskyentusiast og tager den legendariske RED til et helt nyt niveau. Den repræsenterer den rigdom og livlighed, som Johnnie Walker er kendt for, med et unikt twist, der adskiller den fra den almindelige serie.

Denne ICON RED Keep Walking Limited Edition har en alkoholprocent på 40%, hvilket gør den til en fyldig, rig spiritus, der er perfekt til at nyde ved særlige lejligheder eller give som gave til whiskyelskeren i dit liv. Den smukke 0,7-liters flaske tilføjer et strejf af elegance til din bar med sit fantastiske design, der afspejler mærkets arv og engagement i kvalitet.

Hver slurk af denne limited edition whisky tager dig med på en rejse gennem Johnnie Walkers historie og afslører subtile noter af krydderier, vanilje og mørke frugter. Den er blød og varmende og efterlader en dvælende, røget finish, der er karakteristisk for mærkets karakteristiske stil.

Uanset om du er mangeårig fan eller ny i Johnnie Walkers verden, er ICON RED Keep Walking Limited Edition en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Det er ikke bare en flaske whisky; det er et stykke historie, et vidnesbyrd om mærkets varige arv og ubarmhjertige stræben efter perfektion.

Så hvorfor vente? Træd ind i Johnnie Walkers verden med denne limited edition, og bliv ved med at gå til rytmen af ekstraordinære smagsoplevelser og uforglemmelige oplevelser. Bestil din i dag! Husk, at dette er en limited edition, så når den er væk, er den væk for altid.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)