🌾Absolut Vodka ELYX 42,3% Vol. 1,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Absolut Vodka ELYX 42,3% Vol. 1,75l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Absolut Vodka ELYX. ELYX er håndlavet i Sverige og er et symbol på elegance, der giver en silkeblød drikkeoplevelse med et strejf af frisk frugt. Den er fremstillet af vinterhvede fra en enkelt ejendom og destilleret i en vintage kobberdestillator, hvilket tilføjer et tidløst touch til din vodkanydelse. Uanset om du blander en klassisk cocktail eller drikker den rent, er Absolut Vodka ELYX et must-have i dit barskab. Oplev vodka i en højere udgave.

94,99 €

94,99 € Ekskl. moms

105,50 €-10%

Beskrivelse
Fordyb dig i en verden af førsteklasses spiritus med Absolut Vodka ELYX, din billet til en uovertruffen vodkaoplevelse. Denne enestående vodka er ikke bare en drink, men en legemliggørelse af luksus og raffinement, omhyggeligt udformet til dem med en raffineret gane.

Absolut Vodka ELYX er indbegrebet af renhed og elegance, destilleret af vinterhvede dyrket på en enkelt ejendom i Sydsverige. Denne "farm-to-bottle"-tilgang sikrer integritet og kvalitet og giver en uovertruffen vodkaoplevelse, der er lige så unik, som den er udsøgt.

Hemmeligheden bag ELYX's ultra-premium kvalitet ligger i den omhyggeligt overvågede destillationsproces. Hver dråbe ELYX destilleres i et gammelt kobberdestillationsapparat, som kan dateres tilbage til 1921. Brugen af kobber i destillationsprocessen renser vodkaen og tilfører smagen en unik karakter. Det resulterer i en silkeblød væske med en fyldig, rig karakter, der er både kompleks og subtil.

Når det kommer til smagen, skuffer Absolut Vodka ELYX ikke. Det er en symfoni af smag med en lys, frisk profil med et strejf af frugt. Den rene, sprøde finish efterlader en varm og lækker mundfornemmelse, som gør hver eneste slurk mindeværdig.

Men det handler ikke kun om, hvad der er inde i flasken. ELYX's æstetiske appel er lige så imponerende. Flaskens design er en hyldest til det traditionelle håndværk, der er involveret i dens tilblivelse, med et slankt, luksuriøst look, der helt sikkert vil tilføje et strejf af klasse til din bar eller fest.

Uanset om du er vodkaconnoisseur eller blot ønsker at forbedre dine cocktailevner, er Absolut Vodka ELYX det perfekte valg. Dens alsidighed gør den til en ideel ledsager til en række forskellige cocktails, fra klassiske martinier til forfriskende sommerspritzs.

Så hvorfor vente? Nyd Absolut Vodka ELYX' overdådighed, og oplev den enestående blanding af smag, kvalitet og tradition. Det er ikke bare en drink, det er en livsstil.

Husk, at Absolut Vodka ELYX handler om mere end bare god smag. Det handler om at sætte pris på de finere ting i livet, og med hver slurk nyder du ikke kun en enestående vodka, men bliver også en del af en stolt tradition for ekspertise og håndværk.

Forkæl dig selv med Absolut Vodka ELYX i dag, og oplev den sande betydning af luksus. Skål for det gode liv!
Produktinformation
Absolut
Ny
chat Anmeldelser (0)