🌾Absolut Vodka 40% Vol. 3l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Absolut Vodka 40% Vol. 3l

1.40 kg
Absolut Vodka er en verdensberømt svensk spiritus, der er kendt for sin enestående renhed og kvalitet. Denne premium vodka er fremstillet af naturlige ingredienser, hvilket gør den perfekt til at skabe lækre cocktails hjemme eller nyde ren. Med sin glatte, rige smag og krystalklare farve, er Absolut Vodka et must-have i enhver spiritussamling. Den fantastiske smag er takket være en unik destillationsproces, der sikrer en uovertruffen renhed og glathed. Nyd den iskold, blandet i din favoritcocktail, eller brug den til at lave dine egne hjemmelavede infusioner. Absolut Vodka er altid et sikkert hit til festen!

82,49 €

82,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bløde og fyldige smag af Absolut Vodka. Denne svenske vodka er kendt verden over for sin førsteklasses kvalitet og enestående renhed. Den er fremstillet af helt naturlige ingredienser og er fri for tilsat sukker, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der sætter pris på en ren vodkaoplevelse.

Hver slurk af Absolut Vodka tager dig med på en rejse til den maleriske by Åhus i Sverige, hvor hver eneste dråbe Absolut produceres. Vodkaen er destilleret af vinterhvede fra de omkringliggende marker, hvilket afspejler brandets engagement i lokal bæredygtighed.

Absolut Vodkas bløde smag gør den til et alsidigt valg til enhver lejlighed. Nyd den ren, med is eller som den perfekte base for din yndlingscocktail. Fra en forfriskende vodka tonic til en sofistikeret martini - Absolut løfter enhver drink til et helt nyt niveau af nydelse.

Absolut Vodka er ikke bare en drink; det er en oplevelse. Det er resultatet af århundredgamle svenske destillationsteknikker kombineret med en kontinuerlig dedikation til kvalitet og innovation. Det er ånden af fordomsfrihed og kreativitet, fanget i en flaske.

Så uanset om du planlægger en fest, en stille aften eller bare vil forkæle dig selv med en førsteklasses vodkaoplevelse, skal du vælge Absolut Vodka. Det er mere end bare vodka - det er en invitation til at nyde livet fuldt ud. Husk dog altid at drikke ansvarligt.
Produktinformation
Absolut
Ny
chat Anmeldelser (0)