🌾Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps 38% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps 38% Vol. 1l

1.40 kg
Omfavn den autentiske smag af naturen med Hödl Hof OBSTLERs æble-pæresnaps. Denne harmoniske blanding af sprøde æbler og saftige pærer, mesterligt destilleret, giver en glat og forfriskende oplevelse. Hver slurk afslører en tidløs tradition for østrigsk håndværk og lover et berusende udbrud af frugtighed, der bliver hængende i ganen. Perfekt til at nippe til alene eller til at løfte dit cocktailspil. Udforsk essensen af frugtplantagens friskhed med Hödl Hof OBSTLER Apple-Pear Schnapps. Skål for gode tider og god spiritus!

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den robuste smag af Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps, din næste yndlingsdrink. Denne udsøgte æble- og pæresnaps er fremstillet i hjertet af Østrig og er et vidnesbyrd om den rige tradition for frugtdestillation. Hver slurk er en rejse, der bringer dig tættere på ånden i de østrigske frugtplantager.

Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps er friskdestilleret af modne æbler og pærer, hvilket skaber en blød og harmonisk blanding. De frugtagtige noter af æble kombineret med de søde undertoner af pære giver denne snaps en enestående smagsprofil. Det er en symfoni af smag, som helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Uanset om du er en erfaren snapse-connaisseur eller en nybegynder, der vil udforske spiritussens verden, er denne æble- og pæresnaps et fantastisk valg. Den er perfekt at nippe til på en kølig aften, som digestif efter et godt måltid eller til at skåle for gode tider med vennerne.

Det elegante flaskedesign gør den til en perfekt gave, især til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Og så er den en fremragende tilføjelse til enhver spiritussamling.

Oplev den autentiske smag af østrigsk frugtbrændevin med Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps. Det er mere end bare en drink - det er en fejring af tradition, smag og samvær.

Husk, at det ikke er en hvilken som helst snaps - det er Hödl Hof OBSTLER Apfel-Birnenschnaps. Den perfekte blanding af æble og pære, som helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk. Prøv den, og lad den unikke smag transportere dig til det østrigske landskab. Skål for gode tider!
Produktinformation
Hödl Hof
Ny
chat Anmeldelser (0)