🌾Hödl Hof MARILLE Marillenschnaps 38% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hödl Hof MARILLE Marillenschnaps 38% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den bløde og lækre smag af Hödl Hof MARILLE Marillenschnaps. Denne lækre snaps er håndlavet i Østrig og indfanger den rige, søde essens af solmodne abrikoser. Dens frugtagtige aroma og fløjlsbløde finish gør Hödl Hof MARILLE til et perfekt valg til at nippe til på en hyggelig aften eller fejre særlige øjeblikke. Nyd den udsøgte smag, og fordyb dig i den autentiske østrigske tradition med hver slurk. Skål for gode tider og godt humør med Hödl Hof MARILLE Marillenschnaps.

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve de dejlige noter fra Hödl Hof Marille Marillenschnaps. Denne exceptionelle spiritus er mere end bare en drink; det er en smag af østrigsk tradition, der er ekspertfremstillet til at pirre dine smagsløg. Når du tager din første slurk, bliver du transporteret til de solbeskinnede frugtplantager i Østrig, hvor de fineste abrikoser dyrkes.

Marille Marillenschnaps fra Hödl Hof er kendt for sin bløde, frugtagtige smag, et vidnesbyrd om de abrikoser af høj kvalitet, der bruges i produktionen. De håndplukkede abrikoser destilleres omhyggeligt for at skabe en spiritus, der er sprængfyldt med smag, men alligevel bevarer en raffineret, elegant balance. Denne snaps er ikke kun lækker, men er også indbegrebet af den kunst og dedikation, der ligger i at skabe en virkelig bemærkelsesværdig spiritus.

Hödl Hof Marille Marillenschnaps er en drink, der skal nydes. Nyd den alene, afkølet for et forfriskende kick, eller brug den til at tilføje et skud frugtsmag til dine yndlingscocktails. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare nyder en aften derhjemme, vil denne snaps helt sikkert løfte oplevelsen.

Forkæl dig selv med den rige, frugtagtige smag af Hödl Hof Marille Marillenschnaps. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse, du sent vil glemme. Bestil din flaske i dag, og træd ind i en verden af exceptionel smag.
Produktinformation
Hödl Hof
Ny
chat Anmeldelser (0)