🌾Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition 50% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den tropiske glæde ved Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition. Denne hvide rom er håndlavet af ren sukkerrørsjuice og har en robust smag af citrus og friskklippet græs. Hver slurk inviterer dig på en eksotisk rejse med et pebret spark, der danser på din gane og efterlader en glat, fløjlsagtig finish. Denne limited edition Rhum Agricole Blanc er ideel til cocktails eller bare til at nippe til og er et must-have for romentusiaster. Oplev den unikke charme ved Guadeloupes fineste rom, kun hos Rum Nation.

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den eksotiske smag af Caribien med Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition. Denne rom af høj kvalitet er en unik blanding af tradition og innovation, designet til at glæde de mest krævende ganer.

Vores rom er håndlavet på den smukke ø Guadeloupe i hjertet af Caribien og er fremstillet af ren sukkerrørsjuice efter den traditionelle Rhum Agricole-metode. Denne proces giver den en karakteristisk, sprød smag, der adskiller den fra melassebaseret rom.

Denne Limited Edition har en kraftig, fyldig smagsprofil, der vil transportere dine sanser direkte til det tropiske paradis. Den har en levende aroma med antydninger af friskskåret sukkerrør, modne bananer og subtile noter af citrus. Smagen er robust og krydret med en blød, langvarig finish, der efterlader en varm, tilfredsstillende eftersmag.

Med sin kraftige volumen på 50 % er denne rom perfekt til at drikke rent eller til at give din yndlingscocktail et spark. Prøv den i en klassisk Ti' Punch eller en forfriskende Mojito for at opleve dens tropiske charme.

Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition præsenteres i en elegant flaske og er en perfekt gave til romkenderen eller en god tilføjelse til din hjemmebarsamling.

Oplev den autentiske smag af Caribien med Rum Nation Guadeloupe Rhum Agricole Blanc Limited Edition. Det er mere end bare en drink, det er en rejse til paradis.
Produktinformation
Rum Nation
Ny
chat Anmeldelser (0)