🌾Los Tres Tonos REPOSADO Tequila 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Los Tres Tonos REPOSADO Tequila 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, fyldige smag af Los Tres Tonos Reposado Tequila. Denne tequila er lagret på egetræsfade til perfektion og har en varm ravfarve og en afbalanceret smag. Dens jordagtige noter og antydninger af vanilje og karamel gør den til den perfekte tilføjelse til din cocktail eller til at blive nydt rent. Los Tres Tonos Reposado Tequila er perfekt til fester eller en stille aften og er et must-have i dit barskab. Så hvorfor vente? Opgrader dit tequila-spil, og bestil en flaske i dag!

45,99 €

45,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Los Tres Tonos Reposado Tequila. Denne førsteklasses tequila er et sandt mesterværk, der fremviser essensen af den fineste blå agave fra Jalisco-regionen i Mexico. Reposado, som på spansk betyder "udhvilet", hentyder til den kærlige tålmodighed og omhu, der ligger i fremstillingen af denne enestående spiritus.

Los Tres Tonos Reposado Tequila skiller sig ud med sin unikke modningsproces. Tequilaen hviler i op til et år på egetræsfade og får en smuk gylden nuance og en blød, kompleks smag. Hver slurk afslører subtile noter af vanilje, karamel og krydderier, harmonisk blandet med de jordagtige undertoner fra agaven.

Denne Reposado Tequila er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Den er perfekt til at nippe til alene og lade den fyldige smag udfolde sig på ganen. Eller brug den til at tilføje et sofistikeret touch til dine yndlingscocktails. Uanset hvad, er du garanteret et pirrende smagseventyr.

Los Tres Tonos Reposado Tequila handler ikke kun om smagen, men også om æstetikken. Flasken i sig selv er et kunstværk, der antyder den rige og livlige mexicanske kultur, som denne tequila repræsenterer. Den gør sig godt på enhver hylde og vil være en perfekt gave til enhver tequila-elsker.

Oplev Los Tres Tonos Reposado Tequila - en symfoni af smag og tradition, tappet på flaske til din nydelse.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)