🌾Cazadores Tequila Reposado 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cazadores Tequila Reposado 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Cazadores Tequila Reposado. Denne førsteklasses tequila er lagret til perfektion og har et strejf af egetræ med en varm karamelfinish, perfekt til at nyde ren eller blande i din yndlingscocktail. Denne klassiske mexicanske spiritus er fremstillet af 100 % blå agave og vil transportere dig til en hyggelig hacienda med hver eneste slurk. Et must for tequila-elskere og en fantastisk gave til enhver lejlighed. Oplev den autentiske smag af Reposado, hjertet af Mexico i en flaske.

29,69 €

29,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rene, bløde smag af Cazadores Tequila Reposado. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % blå agave og lagret til perfektion på egetræsfade for at trække den rige, fyldige smag frem. Resultatet er en gylden ravfarve, der suppleres af en delikat balance mellem sød agave, vanilje og træagtige noter.

Oplev varmen fra denne traditionelle mexicanske spiritus med en glat, ren finish, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Med Cazadores Tequila Reposado nyder du ikke bare en drink, du nyder et stykke af Mexicos rige kulturarv.

Uanset om du er tequila-kender eller bare er på opdagelse i spiritussens verden, er Cazadores Tequila Reposado et must. Dens unikke smagsprofil vil helt sikkert løfte din drikkeoplevelse og gøre enhver lejlighed ekstra speciel.

Cazadores Tequila Reposado - en smag af tradition, en fejring af håndværk. Oplev den i dag!
Produktinformation
Cazadores
Ny
chat Anmeldelser (0)