🌾Gran Padre Tequila Reposado 100% Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gran Padre Tequila Reposado 100% Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Gran Padre Tequila Reposado er en premium kvalitet tequila, perfekt til at fejre specielle øjeblikke. Denne tequila er lavet med 100% blå agave, hvilket sikrer en rig og glat smag. Reposado betyder "hvilet", hvilket henviser til den tid, denne tequila har tilbragt i egefade, hvilket giver den en unik og kompleks smagsprofil. Gran Padre Tequila Reposado kommer i en flot gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til tequilaelskere. Nyd den ren eller i en klassisk cocktail som en Margarita eller Tequila Sunrise. Skænk et glas og oplev den autentiske smag af Mexico!

54,29 €

54,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Gran Padre Tequila Reposado - en fejring af tradition og udsøgt smag. Denne tequila er fremstillet af 100 % ren agave og er et must for elskere af finere spiritus. Den stammer fra hjertet af Mexico og indfanger essensen af sin oprindelse med en rig, fyldig smag, som tequila-entusiaster vil nyde.

Som en Reposado er Gran Padre Tequila blevet omhyggeligt lagret til perfektion. Denne proces fremhæver ikke kun dens gyldne farve, men giver den også en blød, raffineret smag, som er helt unik. Denne tequila glæder ikke kun din gane, men også din næse med en dejlig aroma, der forbereder dig på den rige smagsrejse, der venter forude.

Med en volumen på 40 % har Gran Padre Tequila Reposado en perfekt balance, der giver en robust, men blød oplevelse. Uanset om du planlægger en stille aften derhjemme eller en livlig sammenkomst med vennerne, vil denne tequila helt sikkert løfte begivenheden.

Men Gran Padre Tequila Reposados tiltrækningskraft stopper ikke ved smagen. Den kommer smukt pakket i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til tequila-entusiasten i dit liv. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv? Du fortjener trods alt det bedste.

Kort sagt er Gran Padre Tequila Reposado mere end bare en drink. Det er en oplevelse - en rejse ind i hjertet af Mexico, agavernes land. Så hvorfor vente? Dyk ned i den rige, bløde smag af denne exceptionelle tequila i dag. Det er tid til at opleve Gran Padre-forskellen.
Produktinformation
Gran Padre
Ny
chat Anmeldelser (0)