🌾TAILS Cocktails Professional Passion Fruit Martini 14,9% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TAILS Cocktails Professional Passion Fruit Martini 14,9% Vol. 1l

1.40 kg
Forkæl dig selv med en tropisk flugt med TAILS Cocktails Professional Passion Fruit Martini. Denne livlige cocktail, der er lavet af eksperter til dem med smag for det eksotiske, blander forførende smag af passionsfrugt med et stænk martini til en forfriskende, dejlig slurk. Perfekt til fester eller en stille aften derhjemme, bare hæld over is, rør rundt og nyd. Det er som at have en professionel bartender i sit eget køkken. Forkæl dig selv med en smag af paradis med TAILS Professional Passion Fruit Martini. Skål for de gode tider!

27,19 €

27,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer TAILS Cocktails Professional Passion Fruit Martini - den perfekte ledsager til enhver fest eller bare en afslappende aften derhjemme. Denne lækre, syrlige og søde cocktail er lavet af eksperter med en overbærende blanding af eksotisk passionsfrugt og førsteklasses vodka, der lover at levere en blød og forfriskende smag, der vil transportere dig til et tropisk paradis med hver slurk.

Uanset om du er en erfaren cocktail-connaisseur eller bare søger en ny drik at nyde, er vores Passion Fruit Martini designet til at imponere. Den er klar til servering direkte fra flasken, så du slipper for besværet og rodet med at lave cocktails. Bare hæld den i et glas, pynt med en skive passionsfrugt eller en kvist frisk mynte, og du er klar til at gå i gang!

Med TAILS Cocktails køber du ikke bare en drink, du investerer i en førsteklasses cocktailoplevelse. Vi brænder for kvalitet og raffinement, og det er præcis, hvad du vil kunne smage i hver eneste dråbe af vores Passion Fruit Martini.

Så hvorfor vente? Giv dit cocktailspil et pift med TAILS Cocktails Professional Passion Fruit Martini. Det er smagen af luksus, du kan nyde derhjemme!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)