🌾Guglhof Safran Gin Alpine Premium Dry Gin Limited Edition 41% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Guglhof Safran Gin Alpine Premium Dry Gin Limited Edition 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev luksussen i Guglhof Safran Gin, en førsteklasses Alpine Dry Gin, der tager dine smagsløg med på en rejse. Denne limited edition gin er delikat tilsat safran, hvilket giver den en unik smagsprofil, som vil gøre enhver cocktail ekstraordinær. Det er ikke bare gin, det er en smag af den alpine vildmark i hver eneste slurk. Nyd den bløde, aromatiske finish, og lad de velduftende safrannoter transportere dig til en fredfyldt bjergtur. Dette er mere end en drink, det er en oplevelse. Køb din flaske Guglhof Safran Gin i dag, og løft dit ginspil til nye højder!

48,39 €

48,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Fordyb dig i den fængslende tiltrækningskraft fra Guglhof Safran Gin. Denne Alpine Premium Dry Gin er en Limited Edition-udgivelse, der kan prale af en unik karakter, uovertruffen i spiritusverdenen. Den er fremstillet i hjertet af de østrigske alper og bringer et strejf af eksotisme til dit glas med den dyrebare safran, der indgår i opskriften.

Guglhof Safran Gin er en udsøgt blanding af traditionelle gin-botanicals og de levende, aromatiske safrantråde. Resultatet er en distinkt, rigt aromatiseret gin med en subtil krydret undertone og en dvælende, luksuriøs finish. Safranens livlige farve og karakteristiske smag tilfører ginen en eksotisk charme og skaber en uforglemmelig drikkeoplevelse.

Men det, der gør denne gin helt speciel, er dens produktionsproces. Den destilleres kærligt i små partier på det historiske Guglhof-destilleri, et af Østrigs ældste. Destillatørernes omhyggelige opmærksomhed på detaljer og engagement i kvalitet er tydelig i hver slurk.

Uanset om du er gin-kender eller nybegynder i spiritussens verden, vil Guglhof Safran Gin helt sikkert imponere. Den er perfekt til at nippe til rent for fuldt ud at værdsætte dens komplekse smagsprofil. Alternativt er den en elegant base for en sofistikeret cocktail eller en forfriskende gin og tonic.

Dette er ikke bare en gin - det er en oplevelse. Guglhof Safran Gin er ikke kun en drink, det er en rejse til hjertet af Alperne, et vidnesbyrd om håndværksmæssig destillation og en fejring af det ekstraordinære safrankrydderi. Så hvorfor vente? Nyd den unikke smag af denne Alpine Premium Dry Gin, og afslør hemmeligheden bag østrigsk destillation. Limited Edition betyder, at den ikke vil eksistere for evigt, så snup en flaske, mens du kan!
Produktinformation
Guglhof
Ny
chat Anmeldelser (0)