🌾TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur 62% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur 62% Vol. 0,7l

1.40 kg
Udforsk den fortryllende smag af TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur! Denne likør er fremstillet af en unik blanding af skovens frugter og fin te og byder på et ekstraordinært smagseventyr. Hver slurk udfolder den rige, dristige smag af vilde bær, perfekt afbalanceret med de subtile noter af førsteklasses te. Nyd den ren, med is eller som en smagfuld tilføjelse til din yndlingscocktail. TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur er mere end bare en drink - det er en oplevelse, der bringer skovens magi til dit glas.

24,79 €

24,79 € Ekskl. moms

30,90 €-20%

Beskrivelse
Fordyb dig i en unik blanding af smage med TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur. Denne enestående likør er en fantastisk fusion af skovens frugter og førsteklasses te, som giver en smagsoplevelse, der helt sikkert vil imponere. Hver slurk giver dig mulighed for at opdage de forskellige noter af brombær, kirsebær, hindbær og ribs, harmonisk blandet med varmen og komforten fra te af høj kvalitet.

Denne udsøgte likør er fremstillet i hjertet af Europa og er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Dens enestående kvalitet og distinkte smagsprofil gør den til et ideelt valg for både te-elskere og spiritusentusiaster. Uanset om du nyder den ren, over is eller blandet i din yndlingscocktail, efterlader TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur et varigt indtryk.

Den smukke, rige farve på denne likør er lige så lokkende som dens smag og duft. Skovfrugtnoterne er ikke bare en antydning, de er tydeligt til stede og gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Balancen mellem frugt- og tesmag er mesterligt opnået og skaber en drink, der er både forfriskende og varmende.

Tag ikke bare vores ord for det, men prøv selv TATRATEA Forest Fruit Tea Liqueur. Vi lover, at det ikke bare er en drink, men en rejse ind i en verden af smagsoplevelser. Uanset om du er vært for en sammenkomst, leder efter den perfekte gave eller bare vil forkæle dig selv, er denne likør svaret. Oplev fusionen af skovens frugter og te på en måde som aldrig før. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og nyd den enestående smag af denne mesterligt fremstillede likør.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)