🌾Havana Club TRIBUTO Ron Puro Cubano Limited Edition 2020 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Havana Club TRIBUTO Ron Puro Cubano Limited Edition 2020 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Havana Club Tributo Ron Puro Cubano Limited Edition. Denne førsteklasses rom i en smuk trækasse er en hyldest til den rige arv fra cubansk romfremstilling. Den er fremstillet af de fineste ingredienser, og dens unikke smagsprofil afslører noter af tropiske frugter og aromatiske krydderier, der kulminerer i en blød, fyldig finish. Hver slurk tager dig med til Havanas solbeskinnede gader. Ideel til at nippe til rent eller med is - et must for enhver seriøs rom-entusiast. Oplev den sande essens af cubansk luksus med Havana Club Tributo. Skål for de gode tider!

441,89 €

441,89 € Ekskl. moms

491,00 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev smagen af Cuba med Havana Club Tributo Ron Puro Cubano Limited Edition. Denne udsøgte rom er et sandt vidnesbyrd om den rige arv og håndværket i cubansk romfremstilling. Som limited edition tilbyder den en unik og eksklusiv rejse ind i en verden af premium spiritus.

Havana Club Tributo er et mesterværk fra de anerkendte cubanske Maestros Roneros. Den kan prale af en perfekt smagsbalance med noter af tropiske frugter, røget eg og fyldig melasse. Den dybe, ravgule farve antyder kompleksiteten i denne rom, som er blevet lagret til perfektion. Denne glatte, fyldige spiritus vil glæde din gane med sin varme, dvælende finish.

Hver flaske Havana Club Tributo præsenteres i en smuk trækasse, som tilføjer et ekstra strejf af elegance. Det er ikke kun en betænksom gave til den kræsne spiritusentusiast, men også en værdifuld tilføjelse til enhver connoisseurs samling.

Nyd Havana Club Tributo ren eller med is for at få det fulde udbytte af dens dybe smag. Uanset om du er rom-aficionado eller ny i spiritussens verden, vil denne Havana Club i begrænset udgave uden tvivl berige din smagsoplevelse. Så hvorfor vente? Lad dig friste af en flaske Havana Club Tributo Ron Puro Cubano Limited Edition og nyd den autentiske smag af Cuba.
Produktinformation
Havana Club
Ny
chat Anmeldelser (0)