🌾Havana Club Añejo 3 Años Rum 40% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Havana Club Añejo 3 Años Rum 40% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Cuba med Havana Club Añejo Rum. Denne førsteklasses rom er lagret i tre år på hvide egetræsfade, hvor den har absorberet de levende farver og den rige smag fra Caribien. Hver slurk afslører antydninger af vanilje, abrikos og pære, efterfulgt af en glat, fløjlsagtig finish. Havana Club Añejo Rum er perfekt til at blande i cocktails eller til at nyde alene og bringer en smag af tropisk paradis til dit glas. Oplev Cubas ånd i dag med Havana Club.

27,19 €

27,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i smagen af Cuba med Havana Club Añejo Rum. Denne alsidige rom, der har lagret i tre år, er en perfekt ledsager til dine cocktaileventyr. Denne rom er fremstillet med ekspertise og tradition og er et sandt vidnesbyrd om den cubanske arv inden for romfremstilling.

Havana Club Añejo Rum er en blanding af sukkerrørsmelasse, destilleret og lagret på hvide egetræsfade, hvilket giver en blød og fyldig smag. Med sin harmoniske balance mellem søde og krydrede noter er den en fryd for sanserne. De lette strejf af vanilje og chokolade tilføjer et uventet twist, som gør hver slurk til en unik oplevelse.

Denne rom er mere end bare smag. Den levende, gyldne farve og den lokkende aroma af frisk sukkerrørsjuice og ristet egetræ vil helt sikkert betage dig inden den første tår. Uanset om du laver en lækker Mojito, en klassisk Cuba Libre eller nyder den med is, tilfører Havana Club Añejo Rum et strejf af raffinement til enhver lejlighed.

Oplev essensen af Cubas pulserende ånd med Havana Club Añejo Rum. Det er ikke bare en rom, det er en rejse til hjertet af Havana, der giver dig en autentisk cubansk oplevelse direkte i dit glas. Nyd den rige smag, og omfavn den cubanske livsstil med hver slurk.

Bemærk venligst: Nydelsen af denne fine rom bør være en afslappet affære, der nydes under ansvar. Inviter dine venner over til en cocktailaften, og lad Havana Club Añejo Rum være dit pas til en uforglemmelig aften.

Med de lokales ord: "Salud!" - Skål for godt selskab, uforglemmelige øjeblikke og Havana Club Añejo Rum. Dit cubanske eventyr venter!
Produktinformation
Havana Club
Ny
chat Anmeldelser (0)