🌾Badel Antique Pelinkovac Liqueur 35% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Badel Antique Pelinkovac Liqueur 35% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Badel Antique Pelinkovac Liqueur, en perle fra Kroatien. Denne urtelikør er rig på smag og fremstillet af malurt, som er hovedingrediensen i absint. Det er en unik blanding af bittert og sødt, som danser på ganen, hvilket gør den til en ideel drink for dem, der er eventyrlystne inden for spiritus. Pakket i en charmerende gaveæske sammen med to glas er det den perfekte gave til en, du holder af, eller en godbid til dig selv. Oplev Middelhavets charme med hver slurk. Lad dig forkæle, smag, og lad Badel Antique Pelinkovac Liqueur transportere dig til Kroatiens kyst.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sande essens af tradition med Badel Antique Pelinkovac Liqueur. Denne unikke urtelikør kommer fra Kroatien og er en skjult perle, der er gået i arv gennem generationer. Den er kærligt fremstillet ved hjælp af udvalgte urter og en århundredgammel opskrift, der giver en distinkt, velafrundet smag.

Lad os nu tale om, hvad der gør Pelinkovac Liqueur til noget særligt. Det er den rige urtearoma, der møder dig først. Når du skænker et glas, vil du bemærke den mørke ravfarve, der antyder den robuste smag indeni. Tag en slurk, og du vil opdage en kompleks profil med noter af bitre urter, der er perfekt afbalanceret af en delikat sødme. Det er en smag, der virkelig er uforglemmelig.

Men Badel Antique Pelinkovac Liqueur handler ikke kun om det, der er inde i flasken. Denne udsøgte likør kommer i en smukt designet gaveæske, ledsaget af to elegante glas. Uanset om du er en erfaren likørentusiast eller ønsker at udforske noget nyt, er dette sæt perfekt til at nyde en stille aften eller fejre med vennerne.

Så hvorfor ikke forkæle sig selv med tradition? Oplev dybden af smag og arv i hver slurk af Badel Antique Pelinkovac Liqueur. Det er mere end en drink; det er en oplevelse. Og den venter på, at du afdækker dens hemmeligheder.

Husk, at de bedste øjeblikke i livet er dem, man deler. Så løft glasset med Badel Antique Pelinkovac Liqueur, og skab minder, der vil vare hele livet.
Produktinformation
Badel
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også