🌾Dictador 20 Years Old ICON RESERVE Colombian Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador 20 Years Old ICON RESERVE Colombian Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den rige, fløjlsagtige blødhed i Dictador ICON RESERVE colombiansk rom, en bemærkelsesværdig drink, der vil transportere dig direkte til hjertet af Colombia. Denne luksuriøse rom er lagret i to årtier og tilbyder en unik blanding af robuste smagsnuancer med et strejf af sød karamel. Hver slurk er et eventyr, der afslører lag af kompleksitet, som kun kan opnås gennem mange års omhyggelig raffinering. Rommen kommer i en smukt designet gaveæske, ledsaget af to elegante glas, hvilket gør den til den perfekte gave til romkendere eller dem, der ønsker at forkæle sig selv med lidt luksus. Nyd varmen fra Colombias solskin med hver eneste dråbe af denne udsøgte rom. Husk, at gode ting kommer til dem, der venter!

67,39 €

67,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, fløjlsbløde smag af Dictador ICON RESERVE Colombian Rum, en dekadent nydelse for sanserne. Denne enestående rom, der er lagret i to årtier i Colombias frodige landskaber, har en blød, kompleks smagsprofil, der vil få dig til at længes efter mere.

Hver slurk af Dictador ICON RESERVE Colombian Rum transporterer dig til det tropiske paradis, hvor den er fremstillet, med antydninger af honning, toffee og moden frugt, der hvirvler rundt i en harmonisk blanding. Den lange, varmende finish er præget af noter af egetræ og vanilje, et vidnesbyrd om mange års omhyggelig modning.

Men det er ikke kun rommen, der er imponerende. Denne luksusspiritus kommer i en smukt designet gaveæske, ledsaget af to elegante glas. Uanset om du giver den som gave eller bare forkæler dig selv, er udpakningsoplevelsen en fryd i sig selv.

Og kirsebærret på toppen? Denne rom er ikke kun en sensorisk nydelse, men også et symbol på bæredygtighed. Dictador er forpligtet til at bevare Colombias naturlige rigdom, hvilket gør hver flaske til et køb, du kan have det godt med.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af udsøgt smag med den colombianske rom Dictador ICON RESERVE. Det er ikke bare en rom; det er en oplevelse, en rejse, en historie, der venter på at blive fortalt. Oplev Colombias hjerte og sjæl med hver slurk.

Husk, at du ikke bare skal drikke, men også smage og nyde den enestående rejse, som Dictador ICON RESERVE Colombian Rum er. Drik med ansvar, og nyd magien i Colombias fineste rom.
Produktinformation
Dictador
Ny
chat Anmeldelser (0)