🌾Bottega CARAMEL Crema di Caramello e Grappa 17% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega CARAMEL Crema di Caramello e Grappa 17% Vol. 0,5l

1.40 kg
Forkæl dine smagsløg med Bottega Caramel Crema di Caramello e Grappa! Denne guddommelige blanding af cremet karamel og traditionel italiensk grappa er en sand fornøjelse. Det er en perfekt drink efter middagen med en rig, fløjlsagtig tekstur og en sød, dvælende finish. Hver slurk er en rejse, der fører dig til den hyggelige varme i de italienske vinmarker. Tilføj et strejf af elegance til dine aftener med Bottega Caramel Crema di Caramello e Grappa. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse!

15,59 €

15,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den luksuriøse blanding af karamel og grappa, som du finder i Bottega Caramel Crema di Caramello e Grappa. Denne dekadente drink er fremstillet af det berømte italienske destilleri Bottega, der er berømt for deres udsøgte spiritus.

Hver slurk af denne rige, cremede blanding vil transportere dig direkte til hjertet af Italien. Den glatte, fløjlsagtige tekstur er perfekt afbalanceret med den varmende essens af grappa, der giver en herlig eksplosion af smag i ganen. Forestil dig de søde, smøragtige noter af karamel, der smelter i din mund, efterfulgt af det tydelige, robuste spark af grappa - en virkelig uimodståelig kombination!

Uanset om du slapper af efter en lang dag eller fejrer en særlig lejlighed, er Bottega Caramel Crema di Caramello e Grappa den perfekte ledsager. Det er også en fantastisk ingrediens til kreative cocktails, der giver dine yndlingsopskrifter et sødt og cremet twist.

Dette er ikke bare en almindelig likør, men et stykke italiensk håndværk. Hver flaske er et vidnesbyrd om Bottegas dedikation til kvalitet og smag. Så hvorfor vente? Oplev den unikke blanding af karamel og grappa i Bottega's Caramel Crema di Caramello e Grappa. Oplev den italienske luksus på flaske i dag!
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)