🌾Bottega LIMONCINO Limoncello Liqueur 30% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega LIMONCINO Limoncello Liqueur 30% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den solrige, syrlige glæde ved Bottega Limoncino Limoncello Liqueur. Denne saftige likør er fremstillet af førsteklasses sicilianske citroner og er et italiensk mesterværk. Den lyse, citrusagtige smag danser på ganen, hvilket gør den til en perfekt godbid efter middagen eller cocktailingrediens. Hver slurk tager dig med til Italiens solbeskinnede citronlunde. Bottega Limoncino Limoncello - din lille flaske solskin fra Middelhavet. Smagen af Italien, smukt tappet på flaske kun til dig. Vær festens midtpunkt, og nyd en forfriskende, levende smagsoplevelse. Skål for det gode liv med Bottega Limoncino Limoncello Liqueur!

23,39 €

23,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Få dine smagsløg til at danse med Bottega Limoncino Limoncello Liqueur! Denne syrlige, citrusagtige nydelse er en sand hyldest til Italiens berømte citroner fra Amalfikysten. Vores Limoncello er håndlavet med passion og har en aromatisk og levende smag, som er svær at modstå. Det er solskin i en flaske!

Bottega Limoncino Limoncello Liqueur er fremstillet af saftige, solmodne citroner, der omhyggeligt høstes, når de er allermest friske. Derefter trækker vi disse saftige perler i kornalkohol af høj kvalitet, så den pikante citronessens kan gennemtrænge likøren fuldt ud. Hvad er resultatet? En dejlig sød og syrlig likør, der er lige så forfriskende som en italiensk sommerbrise.

Men det stopper ikke ved smagen! Vores Limoncello er også en visuel nydelse. Bottega Limoncino Limoncello Liqueur ligger i en slank, elegant flaske og er lige så behagelig for øjet, som den er for ganen. Den er det perfekte midtpunkt i din hjemmebar eller en betænksom gave til en, du holder af.

Uanset om den serveres afkølet som en digestif efter middagen, blandes i en mousserende cocktail eller bruges til at tilføje et pikant twist til din madlavning, er Bottega Limoncino Limoncello Liqueur en alsidig fornøjelse. Det er smagen af Italien, klar til at blive nydt slurk for slurk.

Oplev livsglæden med Bottega Limoncino Limoncello Liqueur. Det er ikke bare en drink, det er et smagseventyr, der venter på at blive opdaget. Så hvorfor vente? Tilføj et stænk af italiensk solskin til dit liv i dag!
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)