🌾Cynar Bitter 16,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cynar Bitter 16,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Cynar Bitter, en karakteristisk italiensk likør, der helt sikkert vil glæde din gane. Cynar Bitter stammer fra artiskokker og har en rig, kompleks smag, der både er sød og bitter. Den er perfekt til at nippe til alene eller tilføje et twist til din yndlingscocktail og er en alsidig tilføjelse til ethvert barskab. Med sine dybe rødder i den italienske tradition lover Cynar Bitter en autentisk smagsoplevelse. Nyd øjeblikket og forkæl dig selv med den rige arv fra denne udsøgte likør.

16,89 €

16,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, urteagtige smag af Cynar Bitter, en unik spiritus, der er perfekt til dem med smag for det ekstraordinære. Fremstillet af artiskokker og en blanding af 13 forskellige urter og planter, giver denne dejlige drink en enestående smagsprofil, der helt sikkert vil begejstre din gane.

Cynar Bitter er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk tager dig med til dens italienske rødder, hvor den har været en fast bestanddel siden midten af det 20. århundrede. Dens dybe, jordagtige toner er afbalanceret med en subtil sødme, hvilket gør den til et fremragende valg til både afslappet sipping og sofistikerede cocktails.

Har du lyst til at gøre noget nyt ved dine cocktails? Cynar Bitter er den hemmelige ingrediens, du har ledt efter. Dens unikke smag giver et dejligt twist til traditionelle opskrifter og skaber en uforglemmelig smagsoplevelse. Uanset om du er cocktailkender eller bare nyder at prøve nye smage, vil Cynar Bitter være en fantastisk tilføjelse til dit drinkrepertoire.

Men Cynar Bitter er ikke kun til cocktails. Når den nydes alene, byder denne temperamentsfulde drink på en tilfredsstillende kompleks smagsrejse. Vend den rundt i glasset, brug et øjeblik på at nyde den rige farve, tag så en slurk, og lad den unikke blanding af smage danse på tungen.

Så hvorfor ikke give Cynar Bitter en chance? Med sin karakteristiske smag og arv er det mere end bare en drink - det er en samtalestarter, en cocktailforstærker og et pas til en verden af unik smag. Gør dig klar til at udforske og nyde den fængslende smag af Cynar Bitter i dag. Skål for en fantastisk og smagfuld rejse!
Produktinformation
Cynar
Ny
chat Anmeldelser (0)