🌾Bushmills 10 Years Old Single Malt Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Bushmills 10 Years Old Single Malt Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l mit 2 Gläsern

1.40 kg

39,29 €

39,29 € Ekskl. moms

43,60 €-10%

Beskrivelse
Vi præsenterer Bushmills Single Malt Irsk Whisk(e)yet valg fra øverste hylde til ægte whiskey-entusiaster. Denne førsteklasses whisky leveres i en sofistikeret gaveæske med to elegante glas, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed.

Denne spiritus er fremstillet med præcision og lagret i et årti, og den udstråler en udsøgt balance mellem smagene. Den er et sandt bevis på Bushmills' over 400 år lange tradition for at destillere irsk whiskey i topklasse. Nyd de dejlige noter af honning, vanilje og modne frugter, understreget af et subtilt lag af sød chokolade og et strejf af ristet træ, der giver den en nuanceret kompleksitet, som helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Hver slurk af denne irske single malt-whisky er en opdagelsesrejse. Dens bløde tekstur og varme, indbydende aroma vil betage dine sanser og gøre den til en dejlig nydelse efter en lang dag eller til at dele i godt selskab.

Med 40 % vol. ren irsk spiritus er denne whisky ikke for de svage sjæle. Men lad dig ikke skræmme, den er upåklagelig glat og blød, hvilket gør den til en tilgængelig drink for både den erfarne whisky-entusiast og den nysgerrige nybegynder.

Uanset om du køber den til dig selv eller forærer den til en, du holder af, er Bushmills Single Malt Irsk Whisk(e)y et vidnesbyrd om god smag og et godt liv. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, der skal nydes. Bestil din i dag, og bliv medlem af den eksklusive klub af mennesker, der sætter pris på de finere ting i livet.
Produktinformation
Bushmills
Ny
chat Anmeldelser (0)